Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2021. 18:27h.

Un conseller d'Empresa, davant la justícia

Roger Torrent declararà aquest dimecres per desobediència

Un conseller d'Empresa, davant la justícia

L'expresident del Parlament i conseller d'Empresa, Roger Torrent, juntament amb Adriana Delgado, Eusebi Campdepadrós i Josep Costa, membres de la mesa del Parlament a l'anterior legislatura, estan citats a declarar com a investigats aquest dimecres 15 de setembre pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

ERC ha anunciat que una delegació del partit encapçalada per Oriol Junqueras i la secretària general adjunta i portaveu, Marta Vilalta, acompanyaran el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i l'alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, a les portes del TSJC.

A la tarda, una nova delegació, a la que hi haurà la vicepresidenta primera de la mesa del Parlament, Alba Vergés, acompanyarà a Josep Costa i Eugeni Campedeprós, la resta de membres de la mesa del Parlament imputats.

El TSJC els investiga per un suposat delicte de desobediència, per permetre dos debats parlamentaris de resolucions sobre la monarquia i l'autodeterminació el novembre del 2019, tot i estar advertits que podia vulnerar la prohibició del Tribunal Constitucional.

L'exvicepresident de la Mesa del Parlament, Josep Costa, ha anunciat a través de Twitter que han presentat un recurs al Tribunal Constitucional amb l'objectiu de què "suspengui la causa del TSJC contra la mesa del Parlament per vulnerar la seua doctrina sobre la inviolabilitat parlamentària".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Dr Strangelove, Mein führer! I can walk!, 15/09/2021 - 12:15

Hi hauran osties...
I tant que si Rogelio
Ya empiezan a caer... y no son del Supremo

Palomitas

#6 El paio endoba, Tarragona, 15/09/2021 - 09:55

No sé per què us extranya, això passa a tots el paisos conquistats. El conquistador menysprea i humilia al conquistat, mentre els col.laboracionistes aplaudeixen.
Recordeu: ""Habiendo pacificado mis armas ese Principado toca a Mi establecer soberanía en él y por 'derecho de conquista' someterlo....""

#5 Alcoberro´s, Barcelona , 15/09/2021 - 07:53

Otro que merece un buen tortazo judicial a ver si se le bajan un poco los "humos". Y nunca mejor dicho sabiendo del pueblo de donde salió.

#4 Silvia, Manresa, 14/09/2021 - 22:48

Los lazinyordos de ERC son muy chulitos, hasta que los sientan delante de un juez, en ese momento se empieza a oler a caquita...

#3 bejota, bcn, 14/09/2021 - 21:53

TE RECUERDO , TORRENT , LO QUE TE DIJO EL PRESIDENTE DE LOS EMPRESARIOS ALEMANES:"SI NOS TOCAIS LAS NARICES CON LA CONSTITUCIÓN , NOS VAMOS."