Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2010. 19:56h.

Un conseller d'ICV-EUiA acusa 'La Vanguardia' de "manipulació"

Companyon diu que el diari ha posat "tota la llenya al foc contra els grups de suport a la vaga general"

Un conseller d'ICV-EUiA acusa 'La Vanguardia' de "manipulació"

Companyon, al costat de Jordi Miralles i Mercè Civit

El conseller d'ICV-EUiA al districte de Gràcia, David Companyon, ha assegurat que "CiU i el PP no es conformen en tenir tots els mitjans de comunicació com La vanguardia, etc., que han anat manipulant i escalfant i posant tota la llenya al foc contra els grups de suport a la vaga general", sino que també han intentat "igualar els piquets de suport a la vaga general a quan hi ha aldarulls".

Companyon, director de Comunicació i Relacions Extrenes de l'Incasòl, ha afegit que "parlem de manipulació perquè no volen que es visualitzi l'èxit de la vaga general", durant l'acte de suport que ha rebut per part del seu partit minuts abans del ple del districte de Gràcia. En aquest ple, la federació nacionalista ha presentat una moció on demanava el "cessament" de Companyon per fer de piquet durant la vaga del 29-S.

El dirigent d'EUiA ha rebut el suport d'altres companys de partit com ara el coordinador general, Jordi Miralles, o la diputada Mercè Civit. La concentració ha aplegat a unes trenta persones.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Francesc, Barcelona, 07/10/2010 - 13:41

Quedi clar que vam demanar el seu cessament no per formar part d'un piquet informatiu, sino perquè vam considerar que aquell piquet no va ser només informatiu sinó coactiu. I coactiu no vol dir que hagi cremat pneumàtics, quedi clar!

#20 Campi qui pugui, Drangon Khan 2, 07/10/2010 - 12:16

aquesta gent d´ICV EUiA al.lucinen pepinos. A quin món viviu? el S.XiX ja ha passat fa mooooolts anys

#19 ramon, barcelona-c, 06/10/2010 - 23:16

Es dificil que els comunistes puguin acusar La Vanguardia de manipulació mentre els seus membres,comunistes, escriuen ,a la Vangurdia, articles sobre Cuba tergiversan totalment la realitat . En política , els comunistes, també han de ser seriosos.

#18 Fivaller, Barcelona, 06/10/2010 - 19:26

En paisos de llarga tradició democràtica, com Gran Bretanya, els piquets imfortmatius només poden actuar ABANS DEL DIA DE LA VAGA. El dia de la vaga es com el dia de les eleccions. no es pot informar ni fer propaganda ni, molt menys, coacció. Es respecta la lliure opció de cadascú. En saben!

#17 kim, hospi, 06/10/2010 - 14:00

Les classes treballadores no van cobrant 9000 euros al mes, porten audis A8 i tenen atics a passeig de gracia i menys van en piquets nazis obligant als comerços a tancar.