Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2018. 09:54h.

Un conseller reclama “claredat i concreció” al president

Ernest Maragall contradiu Torra i descarta la unilateralitat “en termes de perspectiva política immediata”

Un conseller reclama “claredat i concreció” al president

El conseller Ernest Maragall, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, ha demanat al president de la Generalitat més “claredat” en els seus plantejaments. “La conferència del president Torra va ser positiva. És cert que encara podríem anar més enllà en claredat i en concreció”, ha dit.

A diferència de Torra, Maragall ha descartat la unilateralitat, si més no a curt plaç: "Renúncia a la unilateralitat? En termes de perspectiva política immediata, sí. En termes històrics, de país i d'objectiu final, no", ha assenyalat, a més d'afegir que "a la trampa de posar-nos dates límits ja hi vam caure". "Cal repetir cada dia que no utilitzarem la via unilateral?", ha preguntat.

Maragall s'ha situat en la línia d'ERC i de Junqueras i ha considerat que "hem d'aconseguir major evidencia democràcia, hem d'aplegar més intervenció internacional i hem de forçar l'estat espanyol a entendre la nostra realitat".

D'altra banda, ha criticat Josep Borell i s'ha preguntat si "la missió del ministre d’Exteriors espanyol és dedicar-se a combatre la suposada propaganda del Govern de Catalunya i, amb el temps restant, vendre armes a Aràbia Saudita? És patètic i intolerable". “Són pures evidències que Catalunya és una nació i que es pot reformar la Constitució, no ho ha descobert Borrell", ha sentenciat.

Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#11 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 14/09/2018 - 23:33

Maragall ... pues lo tiene claro.
Ahora va de cachondo gaga.

#10 opinador, Barcelona, 14/09/2018 - 21:39

este vividor sin vergüenza se atreve a hablar en nombre de todos los catalanes

#9 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 14/09/2018 - 20:40

"Un conseller reclama “claredat i concreció” al president"

¿Un conseller...? ¿pero que os pasa, ya no conocéis al Tete gruñón...?

#9.1 Rociio, Vilanova i La Geltrú, 15/09/2018 - 08:28

Gurunya gurunya por lo de grunyo que se quedé ahí, que dejó un solar al pasar por Ensenyament. Se nota que tiene nietos y si están en edad escolar me juego el cuello al aseverar el tipo de centro "social" "de izquierdas" al que han ido. Además que ellos son de barrio pobre, humildes catalanes para nada advenedizos. Que se le ven los rizos, Mara

#8 Barretina a rosca, Black hole, 14/09/2018 - 12:49

Sobre los masters, tesis y otras cosillas habría que pasar la prueba del algodón a la tesis doctoral del Junqueras, ya hubo insinuaciones hace tiempo.

http:/cronicaglobal.elespanol.com/politica/falsos-curriculums-nacionalistas-catalanes_134339_102_amp.html

#8.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 14/09/2018 - 16:34

El CV de Puigdemont también era falso. Figuraba como filólogo y periodista, y lo cambió al ser nombrado president.

https://www.vozpopuli.com/es pana/Carles_Puigdemont-Catalun a-Josep_Montilla-Curriculum_0_ 880711928.html
https://cronicaglobal.elespa nol.com/pensamiento/no-lo-veo- claro/puigdemont-un-licenciado -o-un-bachiller_31379_102.html

#8.2 Sarma, Girona, 15/09/2018 - 08:31

Algú sap del ben cert, si els pèls, el cuir cabellut que tot i que rimi amb ceballut, no ho dic per la rima, si és seu? El de Puigdemont I encara més, quin xampú per natejer-lo fa servir? És més important això, per fer-lo nostre i que no ens caigui i aguanti, quan durant anys i panys ens volen pendre el pèl.

#7 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 14/09/2018 - 12:10

La unilateralitat inmediata nomès la defensen Puigdemont i la CUP. D'aquests darrers ja sabem que la seva representativitat a Catalunya es minsa.
Puigdemont vol fer-se veure i destacar, precisament perque la seva posicio politica pateix un desgast continuat.
Entre el puigdemonisme i ERC, la lluita es pel poder.
Independència? Connais pas.