Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2018. 13:33h.

Un convers és un convers

Mascarell fa el salt al PDECAT després d'haver-lo fet al PSC

Un convers és un convers

Ferran Mascarell es presenta com a candidat independent i sobiranista a l’alcaldia de Barcelona. Considera que Barcelona "ha perdut lideratge i pateix d’excés d’ideologia amb l’actual consistori" i vol "fer front a un Estat autoritari, immobilista i partidista".

Es presenta "com a independent, sense el suport de cap lobby ni partit polític" i treballarà "per aconseguir la unitat real entre les diverses candidatures sobiranistes per tal de construir-ne una de ciutat guanyadora". També vol "que Barcelona esdevingui la capital d’una República catalana".

L'exconseller es defineix com a "sobiranista, partidari de la unitat i lliure de dependències amb l’aparell dels partits polítics". Va ser regidor del consistori barceloní entre 1999 i 2006, posteriorment va exercir de conseller de Cultura de la Generalitat, i actualment és Delegat de la Generalitat a Madrid.

"Vol compartir el seu projecte amb “el 99% dels barcelonins, siguin qui siguin, vinguin d’on vinguin” i assegura que lluitarà “per ser alcalde d’una Barcelona sense límits, que sigui far de llibertat, justícia, prosperitat i benestar”.

Mascarell diu que aspira "a la creació d’una República catalana" i que alhora es mantindrà "sempre disposat a dialogar amb totes les institucions, en benefici de la llibertat, justícia, prosperitat i benestar del conjunt de la ciutadania". El candidat ha aclarit que el seu vincle amb la Crida Nacional per la República és “circumstancial” i que és conscient que amb la seva candidatura “altera el tauler electoral”.

Tot i això, afirma estar "compromès en buscar fins al darrer minut una unitat, a la qual no pensa sumar-s’hi si s’impulsa una llista sobiranista que estigui buida de projecte de ciutat”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 aribau-entença, Barcelona , 04/12/2018 - 17:40

Aquest paio es de la quinta d´en Rafel Ribo, el síndic de greuges. Son gent que no han treballat en sa vida i sempre han viscut del cuento i dels nostres diners.

#10 La Pepita del Raval, Cadaques, 04/12/2018 - 00:28

Grandilocuente, pretencioso e impostor.
No le votará ni el kiko.

#9 Marcos Antonio, Viladecans, 03/12/2018 - 20:48

Y un buenorro un buenorro.
Y un abejorro un abejorro.
Y un vividor fo***or un vivi*** follador.
¿Verdades reveladas?
¿Verdades irrefutables?
NO va por nadie, pero luego os extrañáis algunos del aumento de VOX, de C'S y de la menor caída del PP, batacazo del PSOE y de Sod... Podemitas,

#8 lepero, Barcelona/Tabarnia, 03/12/2018 - 19:43

Este tiene más principios que Groucho Marx.

#7 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 03/12/2018 - 16:51

Aquet parrac es el paradigma de los estafadores y traidor de sus propios compañeros.