Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2013. 09:16h.

Un correu de Xavier Martorell compromet CDC

L'e-mail publicat per La Vanguardia demostraria que el partit sí que va contractar Método 3

Un correu de Xavier Martorell compromet CDC

Imatge del correu

Entre els documents trobats per la policia a la seu de Método 3 hi ha un fitxer que porta per nom “Client: Xavier Martorell” i almenys un correu electrònic que demostraria la relació existent entre Martorell –actual director de Presons de la Generalitat, president de CDC a Sant Cugat i exresponsable de seguretat del FC Barcelona– amb l’agència de detectius.

En aquest correu a què ha tingut accés La Vanguardia, el director financer de Método 3, José Luis Marco, va escriure a Martorell el 10 de febrer del 2010 per sol·licitar-li quant havia de cobrar a CDC de Sabadell per “una xerrada explicativa sobre les mesures de seguretat”, a més d’“una auditoria de seguretat” de la seu del partit, on ja havien fet una inspecció.

Entre els serveis que José Luis Marco –cosí de Francisco Marco, el màxim responsable de l’agència– detalla a Martorell per poder passar la factura corresponent, també hi ha “la verificació que els mòbils de la seu no tenen un servei de software instal·lat per intervenir les trucades, ja que els mòbils són de l’ajuntament i els paga l’ajuntament directament”.

La missiva electrònica finalitza amb la frase següent: “Em diu en Paco que et pregunti què els cobrem d’això”. La resposta de Martorell, en aquell moment director corporatiu de Seguretat del FC Barcelona, va trigar tot just uns minuts i va ser enviada, segons el document, des de l’adreça electrònica de Martorell al Barça. “No ho sé, però no gaire. Em dieu els dos preus i jo ho demano a CDC”, va ser el seu missatge.

Aquest correu que té la policia posaria en dubte les afirmacions de CDC que en un comunicat va sostenir el passat 16 de febrer que “no ha contractat mai Método 3 ni cap servei d’investigació de cap empresa, ni de manera directa ni indirecta”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#6 ramon, barcelona-c, 23/02/2013 - 00:40

Cadascú veu la realitat segons les seves miopies però resulta divertit veure els catalanets amoïnats utilitzant el paper de fumar per mesurar els problemes a Cat. mentre s'oblidan de Barcenas , Bankia , OHL, FCC ,Cospedal, Andalucia la loteria d'Extremadura etc etc etc l'autoodi incrementa lamiopia.

#5 Ramon, aigua de menta el mal d'ull renta, 22/02/2013 - 13:25

Santa Llúcia us conservi la vista, si a CDC no la va comprometre gens ni mica que il padrone enfonsés Banca Catalana i arruinés centenars de milers de compatriotes al mateix temps que ell es feia milionari, com vols que ara l'afecti un correu d'un mindondi?.

#4 Meguis, Mollet del Vallès, 22/02/2013 - 09:38

Això l'únic que demostra són dues coses:
Primera: Que es va demanar un pressupost, que no vol dir que s'acabés contractant. Segona: La contractació seria d'una agrupació local (Sabadell), no de la central del partit.

#4.1 Kropotkin, Vic, 22/02/2013 - 09:53

Jua, jua, jua,... Muy bueno si señor... Jua, jua, jua,...

#4.2 Menguis, Barcelona, 22/02/2013 - 12:53

Primero: La factura se pasa una vez realizado el servicio, así que lo único que demuestras es no estar espabilado.

Segundo: El presidente de CDC de Sant Cugat, contratando cosas para CDC de Sabadell resulta harto sospechoso. Quizás no se corresponda el servicio facturado con el realizado.

#3 Jordi, Martorell, 22/02/2013 - 09:28

A la gent del carrer, que collons ens importa que a la classe politica endogamica s'espiin entre ells? Quina manera de desviar l'atenció. A nivell d'un futur referendum, aixó afectarà per igual als unionistes i independentistes. No se que pretenen.

#3.1 Kropotkin, Vic, 22/02/2013 - 09:54

Asi que a tii te da igual que los politicos que viven de nuestros impuestos se dediquen a espiarse entre ellos en vez de trabajar. Jua, jua, jua,...

#2 Paco Ampurdan, Frontanyà St. James, 22/02/2013 - 09:27

Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh, ningú recorda que en Martorell era de la J.N.C? Tots aquests han estat alletats per la mateixa mamella. I en Ramón Camp, ara al C.G.P.J, i en Campuzano, diputat al Congrès.... i després "Espanya ens roba". Quina jeta....