Publicitat
Política · 24 de Març de 2010. 14:18h.

Un crític compara Carretero amb Chávez

Francesc Abad denuncia "l'autisme" i la "xaladura" del líder de Reagrupament

Un crític compara Carretero amb Chávez

Carretero, en una imatge d'arxiu

El crític de Reagrupament, Francesc Abad, en un article al seu bloc, lamenta, en referència a Carretero, que "necessitàvem un Dr. House i no un medicastre chavista". "Vaig trobar en falta totalment, en el Reagrupament que segueix a la primera Assemblea Nacional i que acaba fent-se l’harakiri amb l’expressió totalitària de la crisi que trenca la Junta Directiva, un Dr. House que sapigués abordar la presa de decisions", escriu.

En aquest sentit critica que "contradictòriament amb el Joan Carretero que coneixíem, el seu lideratge va esdevenir destructiu, absolutament incapaç de gestionar un grup, d’aplicar cap mena de metodologia raonable per a la presa de decisions, de fomentar l’assumpció de responsabilitats".

"Joan Carretero es va refugiar en un autisme directiu absolutament incomprensible, va fomentar el treball fraccional, el nepotisme, l’acumulació de responsabilitats en unes poquíssimes persones i un exercici del poder basat en l’autoritarisme més atroç…", afegeix.

A criteri d'Abad, "l’independentisme no necessitava, no necessita, d’aquest autisme autosuficient. I menys quan aquest autisme deriva en autoritarisme atroç i en una gestió, en afortunat símil de l'admirat company Jaume Renyer, chavista del poder".

"Per al carreterisme chavista no hi ha ni regles democràtiques a complir, ni decisions a prendre, ni coresponsabilitat, ni respecte a la voluntat de l’assemblea, ni res. Entronitzat en el poder, l’exerceix irresponsablement, suplint amb autoritarisme la incapacitat per a liderar constructivament", manifesta, a més d'assenyalar que "Reagrupament es tanca en un autisme polític i organitzatiu incomprensible".

"La merda, els enemics, etc. formen part d’un pòsit autoritarista que no té absolutament res a veure amb la tradició del catalanisme polític ni molt menys amb el que havia plantejat el primer Reagrupament, previ a la xaladura d'en Carretero. L’autisme chavista ha portat Reagrupament a prendre com a referents les pitjors tradicions llationamericanes, del cabdillisme estèril, de les brigades bolivarianes, dels tonton-macutes. Una degradació del discurs sense precedents", afegeix.

"Necessitàvem un Dr. House i ens hem trobat un medicastre chavista. No hi ha res a fer. Necessitàvem els referents de l’Europa Occidental i ens hem trobat amb un home fascinat per la verborrea bolivariana, antidemocràtica i autoritarista", conclou.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 pilos, girona, 25/03/2010 - 19:43

miquel es curios aixo que dius 1400 paios un diumenge a barcelona sense cobrar res de res i pagant es estar acabats es curios que ho diguis que acabaras el onze de septembre al castell de cantallops amb 8 personas llegint un manifest viviu a la 4 dimensio

#30 Miquel, Sabadell, 25/03/2010 - 15:56

No es necessiten masses per dir la veritat,ni ser sectàris, es necessita una mica d'humilitat,seny enteniment i vergonya.Si es parla d'un projecte es per aglutinar, no per menystenir i tractar de merda als demes.Els de Reagrupament esteu acabats.

#29 Pau, BCN, 25/03/2010 - 14:11

Els submarins d'ER infiltrats a RCAT, es dediquen ara, quan no han sortit amb la seva, a torpedejar el projecte. O sigui que diumenge passat, segons això, el 98% dels 1300 assistents a l'assemblea vam votar amb Carretero amb una pistola al pit. Au va !

#28 pilos, girona, 25/03/2010 - 10:59

el partit catala i catalunya accio son partits de massas tenen 40 personas maxim poden omplir el camp nou fixeu l abad te fusta de lider

#27 Joan, Barcelona, 25/03/2010 - 09:12

Si el Dr. Sigmund Freud estigués viu, amb en Carretero podria fer una tesis de Cum Laude. Molt bé Francesc, ànims!!!