Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2019. 20:07h.

Un dels CDR detinguts va ser candidat d’Esquerra

Sergi Sabrià no ho nega

La líder de Ciutadans al Parlament, Lorena Roldán, ha afirmat que un dels CDR detinguts per presumpte terrorisme encapçalava una llista municipal d'ERC i -afegeix- això explica l’“espectacle vergonyós” que es va veure al debat de política general quan alguns diputats independentistes van cridar “llibertat”. Roldán es refereix a Xavier Buigas, àlies Txevi, que va ser el candidat dels republicans a Folgueroles (Barcelona) en les municipals de 2011.

“Tenen vostès algun tipus de vinculació amb algun d'aquests detinguts per presumpte terrorisme? Tenen vostès entre aquests detinguts a un candidat d'ERC, a una persona que anava en les llistes d'Esquerra? Sí, senyor Sabrià. Ara entenem perquè vostès es dediquen a animar i a defensar presumptes terroristes, perquè els porten a les seves llistes. Això és ERC”, ha assegurat.

Una afirmació que el portaveu dels republicans al Parlament, Sergi Sabrià, no ha negat en cap de les seves intervencions durant el debat de la moció de censura presentada per Cs. El dirigent d'ERC, en tot cas, ha defensat que “nosaltres sempre defensem les vies pacífiques”, després que Roldán li demanés que condemnés “explícitament la violència dels CDR”.

llista.jpg

Sergi Sabrià i Anna Caulà, durant el debat de la moció de censura de Cs
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Fermin, Barcelona, 08/10/2019 - 09:54

El sentiment de destrucció i d'intolerancia lligat amb flaire terroristad'aquest partit funest per la historia d'aquest pais, es evident. Ja desde la seva fundació el tal Macià va imposar criteris militars amb els Escamots uniformats, la pallasada de Prats de Molló, i la vergonya del 6 d'octubre donant les armes a la Fai per matar inocents

#1 Cris, Barcelona , 08/10/2019 - 07:44

Jijiji que caretos se les queda a los dos.no gusta
Oir verdades incómodas. Menudos pringados.