Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2008. 09:59h.

Un diputat de CiU defensa 'The Economist'

El dirigent de CDC Carles Campuzano diu que "explica algunes veritats com un temple"

Un diputat de CiU defensa 'The Economist'

Carles Campuzano

El diputat de CiU en el Congrés i dirigent de CDC, Carles Campuzano, ha manifestat en el seu bloc que "el reportatge de The Economist sobre la situació económica a Espanya està provocant reaccions. És normal. The Economist és dur amb el desenvolupament del model d'Estat autonòmic i mostra un notable desconeixament de la realitat nacional de Catalunya; o potser més que desconeixament comparteix els prejudicis que sobre Catalunya habitualment es llegeixen i s'escolten en molts ambients de Madrid".

"Però el problema no és The Economist. Entre d'altres raons perquè explica algunes veritats com un temple. Alguna cosa estem fent malament quan una revista del prestigi i l'impacte d'aquest setmanari anglés té aquest enfocament. Ni que sigui no haver rebut al periodista autor del reportatge, com sembla que ha passat. I crec que podem acabar fent el ridícul, si les reaccions del Govern tenen el to i l'estil del nostre ambaixador a Londres. A vegades, tinc la sensació que tenim molt poca actitud i mentalitat d'Estat".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 marc, barcelona, 16/11/2008 - 09:24

Juan, no molestis amb la teva ignorància. Si tu no saps que la Generalitat té representat a Londres és el teu problema. Et molesta que Campuzano l'anomeni ambaixador? I què?

#25 Juan, Barna, 15/11/2008 - 21:30

¿que es eso del embajador en Londres? ¡¡. Algunos ya sobrepasan el campo de los sueños y están en una completa paranoia. Es curioso, esto del nacionalismo lleva a unos extremos increibles.

#24 Joan Lluis, Bcn., 15/11/2008 - 11:51

Andreu, potser si que no he entès que en Campuzano interpreta com estat les espanyes, i jo Catalunya.

#23 Andreu, Bcn., 14/11/2008 - 19:45

Joan Lluis (Bcn.),14/11/08,19:24 Em sembla, Joan Lluis, que no has entés res. La carta del ambaixador de pacotilla que Matrix té a Londres és d'una qualitat literària i de contingut, que no superaria les proves de selectivitat.

#22 ton, sallent, 14/11/2008 - 19:41

Mentre els corresponsals dels diaris i revistes europeas visquin a Madrid i facin cas del personal que hi viu, aquest tipus de reportatges se seguiràn fent, aixó es l´opinió de la clase dirigent que viu a Madrid, es un mes dels peatges que hem de pagar