Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2010. 21:00h.

Un diputat de CiU li diu "cínic" a Montilla

Durant la sessió de control al Parlament

Un diputat de CiU li diu "cínic" a Montilla

L'hemicicle durant la interrupció del ple. En primer terme, el diputat de CiU Benet Maimí

Un diputat de CiU li va dir "cínic" al president de la Generalitat durant la sessió de control del Parlament de dimecres, segons ha sabut ara e-notícies. L'estirabot no es va sentir a través de les imatges que facilita la pròpia cambra per televisió o per les ràdios, perquè es va dir a micròfon tancat, però va causar rebombori entre els diputats perquè es va sentir perfectament dins de l'hemicicle.

El president del Parlament, Ernest Benach, va intentar localitzar el lloc d'on havia sortit -que procedia dels escons de CiU- sense èxit, segons fonts parlamentàries. Fonts d'aquest grup parlamentari han justificat el fet perquè "el que no hi ha dret és que ara defensi l'Estatut quan va presentar més de seixanta esmenes quan era ministre d'Indústria".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Mr. X, bcn, 02/07/2010 - 14:53

Oooooooh, Déu meu!!! Ha sobreviscut a l'atac???!!

#6 Tomàs, Lleida, 02/07/2010 - 10:23

Ja és hora de que es diguin les veritats. El cinisme d'aquest personatge està més que demostrat, només cal anar seguint la seva trajectòria en la política.

#5 Unionenc, Amposta, 02/07/2010 - 09:29

Laura, no sé quin diari de sessions llegeixes, treu-te les orelleres convergents i nomes cal que miris el darrer Ple que trobaràs gent d'UDC intervenint. Per cert, en Maimí només va fer una descipció i encara es va quedar curt.

#4 Isidre, Valls, 02/07/2010 - 07:47

Donç si, ja va siguent hora de dir les coses pel seu nom.

#3 Laura, Barcelona, 02/07/2010 - 01:04

Dubto molt que hagi parlat el diputat Benet Maimí, donat que pertany al grup de diputats d Unió que gairebé no deixen rastre al Diari de Sessions. LLevat de Ramon Espadaler i Toni Castellà, la resta son inexistents...