Publicitat
Política · 14 de Març de 2011. 14:42h.

Un diputat de CiU veu "un disbarat" les retallades de Mas

Antoni Fernández Teixidó afirma que "no tenen gaire sentit com han estat formulades"

Un diputat de CiU veu "un disbarat" les retallades de Mas

Teixidó, en una imatge d'arxiu

El diputat de CiU al Parlament, Antoni Fernández Teixidó, en declaracions al programa "Parlament" de TV3, considera un "disbarat" la "perdigonada de retallades" pressupostaries generalitzades anunciades pel govern de la Generalitat.

"Em fa la impressió que s'ha produït una perdigonada de retalls que des del meu punt de vista no tenen gaire sentit com han estat formulats. Reclamo que el Govern, que naturalment ho farà, sigui molt acurat, molt específic amb allò que hem de tocar", ha afirmat.

"Parlar de retallades generalitzades em sembla sincerament un disbarat", ha afirmat l'exconseller, partidari d'ajustar la despesa pressupostària "allà on faci menys mal". Per Fernández Teixidó, el govern que presideix Artur Mas ha d'explicar "de manera senzilla i pedagògica" la seva política d'austeritat i deixar clar que actuarà "allà on sigui imprescindible".

"Ara haurem de posar ordre en les finances, no de manera indiscriminada, no penalitzant a tothom, sinó amb molta cura, amb molta mà esquerra", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Maria M., Barcelona, 15/03/2011 - 18:51

Aquest bon home, li passa com a tots els que com ell no han estat cridats a ser res al nou govern del gran VIRREI de Catalunya. Encara que sigui amic de la màfia russa. Aquí í el que val conta es ser de la màfia SOCIOCONVERGENT...

#9 Maria, Barcelona, 14/03/2011 - 20:40

Sr Férnandez si vostè ho veu com a disbarat com ho tenim que veure el personal de la administració -no funcionari-amb la retallada del 5% i el 6%.Per a quin motiu tenim que pagar amb el nostre lloc de treball les seves retallades.Després de 20 anys a la Generalitat ens tenim que veure al carrer

#8 Josep, Tarragona, 14/03/2011 - 20:35

El disbarat el va cometre Pujol quan va fer conseller aquest home. Sort que els consellers que tenim ara són molt millors que els dels anteriors governs de CiU (i ja no diguem dels del tripartit!).

#7 Mercè, Lleida, 14/03/2011 - 18:59

Aquest home es permet dir la veritat perquè no li ha tocat cap càrrec. Clar que veient la deriva desastrosa del govern "dels millors", el millor és precisament no pujar al carro.

#6 Marc, L'Hospitalet del Ll., 14/03/2011 - 18:42


Patíem que el president Mas posés Fernandez Teixidor de conseller d'Economia i Finances. Per sort, va complir la seva promesa de posar els millors i va triar en Mas Colell. La rabieta d'ara d'en Teixidor em recorda Mourinho.