Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2014. 11:49h.

Un diputat de Ciutadans compara CiU i ERC amb Goebbels

José Manuel Villegas: "Tots els grups que donen suport a aquest procés separatista repeteixen una estratègia goebbeliana"

Un diputat de Ciutadans compara CiU i ERC amb Goebbels

José Manuel Villegas

El diputat de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha comparat CiU i ERC amb el ministre de propaganda de l’Alemania nazi, Joseph Goebbels, durant una interpel·lació al Govern sobre els escenaris pressupostaris per al 2015.

"La moció -ha dit- s'emmarca amb la constatació de la gran mentida, la gran mentida que ERC, CiU, tots els grups que donen suport a aquest procés separatista, repeteixen una i altra vegada amb porfidiosa insistència, des de fa temps, una estratègia goebbeliana que pot donar els seus fruits a curt termini, però que estem segurs que a mitjà i a llarg termini anirà caient pel seu propi pes". 

Villegas ha afegit que aquesta "estratègia goebbeliana" compte "amb la complicitat de grups presumptament progressistes que no sabem com poden estar caient en aquest parany i "amb una altra col·laboració, que és la manca d'oposició intel·lectual i la manca d'argumentació per part del Govern de Madrid".

El diputat de Ciutadans ha denunciat que "es parla repetidament, en aquesta gran mentida, de l'espoli dels 16.000 milions" i ha apuntat que "aquestes xifres surten fent trampes".

El diputat d’ERC, Pere Aragonès, li ha replicat que “ja n’hi ha prou  d’algunes coses. Vostè pot dir, escolti’m, que mentim, que ens equivoquem..., però ja n’hi ha prou de dir ‘estratègia goebbeliana’, ja n’hi ha prou d’utilitzar aquests adjectius". 

Finalment, el republicà ha expressat que “algú els ha de parar els peus dialècticament, perquè ja n’hi ha prou d’utilitzar adjectius vinculats amb el nazisme per qualificar propostes democràtiques”. “Critiquin el que vulguin, però aquests adjectius se’ls poden estalviar”, ha conclòs. 

Publicitat
Publicitat

132 Comentaris

Publicitat
#73 C's = hereus dels genocides Franco i Hitler, Lleida, 12/07/2014 - 16:06

El dia que al parlament europeu els c's facin un comentari així, tota Europa sabrà que son uns genocides hereus de Franco i Hitler i que haurien d'estar il.legalitzats per incitar a la violència i fer banalitzar l'holocaust i el franquisme. A una cel.la amb camisa de força els malalts de ciudadanos.

#73.1 Eduard, Warsaw, 12/07/2014 - 16:58

Los Ciudadanos no tienen huevos para hablar asi en el parlamento europeo.

#71 ramon, barcelona-c, 12/07/2014 - 13:56

Molts cops s'ha comentat l'excés de cinisme a la política ,peró veig que aquells que s'autoproclaman espanyols de "pura cepa" ho son com en altres coses molt mes que els modestos catalans .Segurament Goebels en realitat debía tenir algun cognom de la rica caverna centre i oest nortenya hispanica

#69 Hector, Bcn, 12/07/2014 - 13:12

Encara espero el dia que fagin una comparacio aixi al parlament europeu, com riurem tots!!

#68 BEJOTA, BCN, 12/07/2014 - 12:47

Desafío de Cataluña

Juncker frena a ERC: «Uno no se convierte en miembro de UE enviando una carta» .

El futuro presidente de la Comisión Europea se niega a «alimentar» del debate catalán en las instituciones comunitarias.
ERC pregunta a Rajoy qué hará «para impedir» la consulta.

#68.1 BEJOTA, BCN, 12/07/2014 - 12:47

EL JUDGE DIRÀ EL QUE CAL FER ALS QUE DONIN ELS PADRÓNS.

#65 Heròdot, Barna, 12/07/2014 - 09:55

Curiós això de lluitar el goebbelisme amb el negacionisme:és com combatre la puça amb la paparra....