Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2016. 19:47h.

Un diputat de JxSí acusa Ciutadans i PPC de mentir "como bellacos"

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, no crida a l'ordre Eduardo Reyes

Un diputat de JxSí acusa Ciutadans i PPC de mentir "como bellacos"

Eduardo Reyes

El diputat de Junts pel Sí, Eduardo Reyes, ha acusat Ciutadans i PPC de mentir "como bellacos" sense que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el cridés a l'ordre durant el debat de la moció del PPC sobre la creació d'estructures administratives, fiscals i financeres.

"Porto cinquanta-cinc anys a Barcelona i fa vuit mesos, un any, que jo parlo català. Mai ningú m'ha dit que 'te trencarà la cara perquè..., si no parles català o castellà'. Però què és això? De què van vostès per la vida? Vagin vostès de persones, per la vida. Tots van mentint com bellacos", els ha recrimidado.

També els ha dit que "vostès són aquí per servir al poble, per servir al que vulgui la majoria del poble, això és la pura democràcia. Però no aquesta quantitat de poble que vostès diuen que són la majoria del poble..., mirin, darrere de setanta-dos diputats hi ha dos milions de persones".

"Vostès són aquí com jo: per atendre, perquè no s'avergonyeixin el dia de demà que els seus fills vagin a viure pitjor que vostès, perquè jo vaig viure una mica millor que els meus pares perquè es van deixar les banyes aquí treballant per donar-nos una vida digna i vostès ... ", ha afegit.

El diputat de Ciutadans, Carlos Carrizosa, s'ha queixat a Carme Forcadell perquè "s'ha consentit que un dels intervinents cridés mentiders i bergants als integrants del meu grup, sense que fos cridat a l'ordre, que crec que era el mínim que es pot demanar quan hi ha una presidenta dirigint els debats".

Finalment, el diputat del PPC, Santi Rodríguez, ha demanat la paraula per "al·lusions" i ha replicat a Eduardo Reis que "sóc nascut a Vilanova i la Geltrú, de pares i avis catalans, treballadors i obrers, i jo no necessito parlar ni una llengua ni altre per reafirmar la meva catalanitat. I menys, declarar-me independentista ".

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#47 Prudenci, Sabadell , 30/07/2016 - 15:16

Amb un parell més com aquest ignorant, s'enfonsa definitivamente Junts pel 3%

#45 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 29/07/2016 - 14:34

Aquest pobre desgraciat es el nou Negre de Banyoles.

La diferencia es que aquell el van colocar a la força despres de mort a la urna per solaç dels pares dels mateixos que ara utilitzen a aquest mamarratxo.

#44 VallesAna, Califat del Vallès Oriental, 29/07/2016 - 12:33

sincerament, veient el Reyes i altres "cráneos privilegiados" dl prusés.. no us entra la sospita q el prusés no s'ho creuen ni els seus capos?.. és q potser no tenien gent més preparada i amb dos dits de front per anar a les llistes?.. o el prusés no és res més q el timo dl segle i part dl mil·leni?

#43 sid, bcn, 29/07/2016 - 11:33

mentides les seves, clar q tenen el mateix missatge i barra q el Farage d'UKIP. ja veurem com riuen quan ens diguin q això del 16000 millions no era del tot cert

#42 don Pelayo, Barcelona, 29/07/2016 - 11:24

Este tio provoca vergüenza ajena a indepes, no indepes, castellanohablantes, catalanohablantes y hasta a su propia familia.