Publicitat
Política · 29 de Gener de 2013. 16:40h.

Un diputat de la CUP es declara "profundament antisionista"

David Fernàndez carrega contra "l'extrema dreta catalana"

David Fernàndez, diputat i cap de llista de la CUP a les darreres eleccions al Parlament, s'ha declarat "profundament antisionista".

Fernàndez, preguntat per e-notícies en roda de premsa a la cambra catalana, ha assegurat que "hi ha una confusió deliberada en confondre la memòria antifeixista amb el conflicte sagnant" entre Israel i Palestina.

"És una barreja que fan sectors sionistes", ha comentat abans de dir que "no és el mateix ser antisionista que antisemita".  "Jo sóc antisionista, profundament antisionista i em sumo a la conferència de Nacions Unides que va dir que el sionisme és una ideologia racista i excloent", ha explicat.

D'altra banda, ha assegurat que "tinc la més profunda estima a la cultura jueva i als sefardites" ja que "els nostres herois són els supervivents i els que van morir als camps nazis".

És per això que ha dit que "estic en contra de l'antisemitisme" i que "el pitjor de la condició humana és el nazisme". Fernàndez ha comentat que "hi ha una voluntat de sectors de l'extrema dreta catalana, que també hi ha extrema dreta catalana que volen marejar la perdiu" però que "si hi ha un projecte compromès és la CUP".

Fernández, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

105 Comentaris

Publicitat
#80 Pilar pla, La garriga, 29/01/2016 - 13:13

Jo soc sionista

#79 Cristina, Barcelona, 31/01/2013 - 10:55

Hauriem de donar gracies per l'aparició de la CUP. Ara mateix tot es tant ple de merda sota la catifa que si algú no es dedica a obrir finestres i que corri l'aire, ens ofegarem. Incoherents? Immadurs? Jajaja, no serà que aqui estem acostumats a agafar-nos-la amb paper de fumar i la CUP ens molesta?

#78 Empanada, Bcn, 30/01/2013 - 23:39

L'empanada mental d'aquests nanos no coneix límits.

#77 Meir, Terrassa, 30/01/2013 - 17:36

Un hijo sin padre conocido, es un hijo sin padre conocido por muy electo que se ha, mas claro el agua.

#77.1 pere, berga, 30/01/2013 - 18:03

"por muy electo que se ha"...au, maco ves a treure't la primària i després opina!

#76 Pep, Barcelona, 30/01/2013 - 17:07

Progre-pijo. Ets profundament bobet. Tant que no ets capaç de votar la Declaració de Sobirania per pijades més pròpies d'adolescents fumats que de persones madures.Jo de vosaltres m'ho faria mirar. Tothom que conec us ha votat i és una persona"normal", no un penjat, no us tornaria a votar ara