Publicitat
Política · 9 de Gener de 2011. 13:27h.

Un diputat de SI equipara Bozal amb Rosa Díez

Toni Strubell considera que la consellera de Justícia "no està lluny" de la líder d'UPyD

Un diputat de SI equipara Bozal amb Rosa Díez

Toni Strubell

El diputat de Solidaritat Catalana, Toni Strubell, en un article d'opinió al web del seu partit, es pregunta, en referència a la nova consellera de Justícia, si "hem de considerar tan allunyada la seva concepció de la Justícia de la de Rosa Diez? Jo crec que no. Ambdós tenen la seguretat de l'Estat com a bé bàsic, no pas la sobirania popular o la voluntat de Catalunya. Ambdues tenen Madrid com la seu natural i inexpugnable de tota Justícia i estabilitat".

"En la seva actuació de 2009, Bozal no pretenia ajustar les demandes socials a l'Estat de dret, sinó eliminar-les perquè molesten i són un perill. Ella, pel què hem pogut veure, ni tan sols pretén defensar el programa de CiU, cosa que no sabem com explicarà Mas tan poc després d'unes eleccions", afegeix.

"Ella està absolutament dedicada a fer coincidir la justícia catalana dins l'espanyola fins al grau en què realment cal dubtar que es pugui parlar, en cap sentit, d'una'justícia catalana'. Es tracta d'un fet molt més colonial i còmode que això: l'administració de la justícia espanyola a Catalunya", lamenta.

"Bozal tampoc no veu prioritari recuperar els elements de l'Estatut català que la maquinària del centralisme va triturar a les Corts, primer, i al TC després. I encara en això se li ha d'agrair un punt de realisme davant l'hipocresia socialista dominant en aquest front. El que ja resulta inexplicable és que Mas elegís una persona que, ella mateixa, va redactar els recursos contra la Consulta d'Arenys de Munt... O que va comparar aquelles Consultes amb un homenatge a etarres. No hagués fet Rosa Diez exactament igual?", conclou.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pep, manresa, 10/01/2011 - 17:13

Daniel Sanchez (Reus), si ens el diguéssis segurament que tothom et coneixeria pel teu segon cognom, com Zapatero o Bozal, és una qüestió pràctica que no té res a veure amb Catalunya, el costum és molt espanyol, és que de Sanchez, Rodriguez o Fernandez n'hi ha molts i al final la gent es confon

#8 Maria, Tarragona, 10/01/2011 - 10:17

Després de "la venuda" d'ERC, la única esperança que ens queda és Solidaritat, i per ara ho fan molt rebé.

#7 Teresa, Vic, 09/01/2011 - 22:31

Això és el que ens espera amb SI aquests propers anys. Cops d'efecte, demagògia barata que no condueix enlloc, per enredar i excitar el seu club de fans.

#6 Daniel Sanchez, Reus, 09/01/2011 - 22:04

Una mica de respecte i seriositat Sr. Strubell que ara ja és diputat al Parlament de Catalunya. La Sra. Fernández és una excel.lent professional i ho demostrarà amb la seva actuació. Per cert, perquè tothom l´anomena pel seu segon cogom, Bozal? per insultar-la?

#5 Carme Ros, Barcelona, 09/01/2011 - 21:06

Es irònic com es jutja a Pilar pel fet de fer la feina que li manen! Pilar Fernández és una excel·lent professional i aviat callarà moltes boques amb el tema lingüistic. Ara juga amb nosaltres, els nacionalistes. I si la coneguessiu en persona sabrieu què pensa i dormirieu trànquils.