Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2010. 20:29h.

Un diputat del PP diu que la sardana "mata d'avorriment"

Vidal-Quadras titlla el tripartit de "comando totalitari"

Un diputat del PP diu que la sardana "mata d'avorriment"

Sardanes

Un dels vicepresidents del Parlament Europeu, Aleix Vidal-Quadras (PP), ha qualificat al seu bloc de "comando totalitari" el Govern tripartit de la Generalitat per la prohibició de les curses de braus.

Vidal-Quadras explica el que titlla de "silvestrisme" una modalitat de captura d'ocells per a concursos de cant, i afirma que "el comando totalitari liderat per Montilla, Carod i Saura ha posat en el seu punt de mira repressiu el silvestrisme, i es proposa de prohibir-ho".

Per la seva banda, el portaveu adjunt del grup parlamentari del PP de l'Assemblea de Madrid Juan Soler-Espiauba ha tractat al seu bloc de "necis" i "ridículs" els diputats catalans que van votar a favor de la prohibició de les curses de braus, que ha atribuït exclusivament a "l'odi a la nació espanyola", i ha comparat les curses de braus amb la sardana.

Afirma que "no hem de fer res reactiu i impensat. Res de res. Ni prohibir la sardana ni ximpleries que ens apropessin al seu baix nivell polític i ideològic. I que no em digui aquesta banda de ridículs i ridícules que la sardana no és igual que els toros perquè no mata. Sí que mata. D'avorriment".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 pardalet, Barcelona, 08/08/2010 - 22:19

D'aquest merdanyol es pot esperar tot...

#20 Basilio, Cunit, 08/08/2010 - 11:36

A ver si aprendéis a leer, pequeños jmers catalanistas. NO ES VIDAL-QUADRAS el que dice la frase del título. Volved a leer TODO el artículo.

#19 Raül, Mataró, 08/08/2010 - 08:05

Los nazional-separatas defienden sus privilegios. Por eso ellos podrán seguir maltratando a los animales en los correbous.

#18 Jaujalunya, Jaujalunya, 08/08/2010 - 07:41

La sardana se inventó para que los castellers pudieran terminar el vermut tranquilamente en el bar, antes de las actuaciones castelleras

#17 Pere de la cullera macarró fregit, Barcelona, 07/08/2010 - 20:42

historiador cheli posa't d'acord amb el sifiloso espanyol, potser l'andalus que li va donar forma va fer deixar les bosses al mig de la rotllana per que l'espanyol de torn els robés comodament com fan habitualment...