Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2012. 12:59h.

Un diputat del PP tracta Corbacho de "ministre de l'atur a Espanya"

El socialista replica Luna que "miri la senyora Fátima i la verge del Rocío"

Un diputat del PP tracta Corbacho de "ministre de l'atur a Espanya"

Corbacho y Luna, durant la picabaralla

El diputat del PPC, Rafael Luna, ha qualificat el diputat del PSC i exministre de Treball, Celestino Corbacho, de "ministre de l'atur a Espanya". La picabaralla dialèctica entre tots dos s'ha iniciat quan el membre del grup parlamentari dels populars ha qüestionat la tasca de Corbacho com a titular d'aquesta cartera durant el govern de José Luis Rodríguez de Zapatero.

Un cop finalitzat el debat de la moció sobre ocupació, el diputat dels socialistes ha demanat la paraula per "al·lusions" i ha recomanat al diputat del PPC que "quan vostè hagi de parlar de l'atur, si ha de mirar algú, miri la senyora Fátima -actual ministra del PP- i la verge del Rocío".

Ha estat llavors quan Luna ha demanat el seu torn de rèplica i li ha dit que "té la pell molt fina, perquè jo no he pronunciat el seu nom. Però si es dóna per al·ludit possiblement sí que és veritat que vostè ha estat el ministre de l'atur a Espanya".

Després d'una altra intervenció del diputat socialista, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha donat per tancat el debat entre els dos encara que el Luna havia demanat el seu torn de contrarèplica. "Ja està, eh!", li ha etzibat al diputat popular.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 carracuca, barcelona ESPAÑA, 05/07/2012 - 18:55

Cómo se atreve todavía a abrir el pico el sociata, tendría que esconderse debajo de las piedras, él y su pandilla han dejado ESPAÑA en la ruina total y encima bien colocados y llevándoselo calentito (Pajín, Aido, Salgado, de la Vogue...), él solo ha quedado como diputado regional. Luna, dale duro

#3 Sara, bcn, 05/07/2012 - 16:19

Aquest personatge deia que no arribaríem als 4 milions d'aturats. Això el desqualifica com a persona i com a polític per no dimitir. Hi ha algú que tingui la bona praxi de dimitir?

#2 Fran, Llinars, 05/07/2012 - 14:21

Home Corbacho, ja te nasos que s´atreveixi a replicar lo evident. Vostès i el tristpartit van ser una màquina de destrucció de feina i malgastar diners publics en qualsevol cosas que us passes pel cap.

#1 Pere Pagès, CATALONIA IS DIFERENT, 05/07/2012 - 13:21

EL DIPUTAT DEL PP TÉ TOTAL LA RAÓ!