Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2012. 15:09h.

Un diputat del PPC creu que Boada hauria triomfat "a la URSS"

L'ecosocialista atribueix les paraules del popular a "la seva incultura"

El diputat del PPC José Antonio Coto i l'ecosocialsita Joan Boada han protagonitzat una picabaralla al Parlament durant el debat de pressupostos. Tot ha començat quan durant la intervenció del diputat popular s'ha dirigit al d'ICV per dir-li que "vostè representa el comunisme carca, antic, retrògrad, profundament injust, intervencionista i antisocial".

En aquest sentit, ha afegit que "vostè hauria tingut molt d'èxit a la Unió Soviètica. Dissortadament vostè viu a l'Espanya democràtica i autonòmica on les decisions es prenen democràticament i no per les decisions d'un buròcrata soviètic".

Després d'aquestes afirmacions, Boada ha demanat torn de rèplica per assegurar que "no em molesta gens si em diu soviètic o comunista perquè em sento orgullós. El que passa és que les seves reflexions només demostren un desconeixement de la història, no pas imputable a la seva joventut si no a la seva incultura".

El diputat ecosocialista també ha expressat que "estic orgullós de formar part d'un partit d'arrel marxista i, sobretot, de formar part d'un partit on ningú no ha estat condemnat per robar ni per corrupció". Per últim, ha reivindicat que ICV "sempre ha condemnat el feixisme i ha afegit que "vostè, senyor Coto, no pot dir el mateix del seu partit".

Boada i Coto han protagonitzat una picabaralla al Parlament
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 María, Igualada, 16/02/2012 - 12:11

El tal Coto sempre està intentant aconseguir el titular per sortir a premsa, ha de tenir uns complexes d'inferioritat molt greus, pobret. Amb tot, es un pallasso de la política

#17.1 Gerard, Barna, 16/02/2012 - 14:04

No et recorda el Mitjavila o l'Acebes en versió catalana quan parla? Em pregunto si és un requisit tenir la dicció i l'entonació d'un nen de 3 anys per militar al PP.

#14 antidretà, Cat, 15/02/2012 - 23:51

Tant de bo l'URSS s'hagués pogut renovar i sobreviure. Des de que no hi ha l'odiat enemic comunista el capitalisme i la dreta han perdut la vergonya i foten cada vegada més a les classes treballadores i populars.

#13 Tomppa, Sabadell, 15/02/2012 - 23:48

Dretes són 'tontos' però fanàtics.

#12 Josep, Barcelona, 15/02/2012 - 23:14

Compte, revisant les diferents opinions en recorda la historia llegida del 1934, una mica de seny es recomenable.

#12.1 Séneca, Barcelona, 16/02/2012 - 00:32

Jo fa temps que ho dic. Ens estan radicalitzant i enfrontant de una manera alarmant. Llegint les respostes dels lectors es denota l'odi i el revengisme existent, fa por. I el que és més trist, em fan por els meus compatriotes catalans exaltats; són pitjor que els integristes de la resta d'Espanya!

#10 Carlos, CAstellterçol, 15/02/2012 - 21:04

Te raó Boadas, No hagués triunfat ni a la URSS ni enlloc.
Potser el que millor li hauria encaixat seria el règim totalitari de ALBANIA... com a casc vermell...amb cotxe oficial al que mai ha renunciat...