Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2010. 12:02h.

Un diputat del PPC demana que Albiol es retiri de la política

"Els polítics que fan populisme i demagògia s’haurien de dedicar a altres coses"

Un diputat del PPC demana que Albiol es retiri de la política

Francesc Vendrell

El diputat del PP al Parlament de Catalunya, Francesc Vendrell, ha manifestat en una entrevista a RAC 1 que "el senyor García Albiol fa quatre anys va fer exactament el mateix, va fer un vídeo que va generar polèmica, i com que allò li va sortir bé tant internament com externament, ara ha tingut a bé tornar-ho a repetir".
 
"Els polítics que fan populisme, que fan demagògia de temes seriosos, s’haurien de dedicar a altres coses", ha considerat, a més d'opinar que "fan mal a la política en general el senyor Albiol del PP o tot aquest tipus de ciutadans que el que fan és exacerbar sentiments i no fer debats dels temes seriosos seriosament".
 
"Populisme, per mi no.Però no crec que en la política s’hagi d’estar per exacerbar sentiments, sinó que s'’ha d’estar per intentar solucionar problemes, no per crear-ne", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 giuseppe, barcelona, 28/04/2010 - 12:12

els qui s'haurien de retirar ja de la política són els que falsifiquen els seus curriculums. oi francesc? http://tinyurl.com/francescvendrell

#7 Anabel, Badalona, 27/04/2010 - 21:46

Cuando el alcalde de Barcelona empezó a echar a los Rom de Barcelona era un gran logro, cuando un juez dicto una orden de alejamiento contra rumanos reincidentes era un chascarrillo, ¿ahora de qué estamos hablando de unas fotos? eso hace menos daño.

#6 DLM, Barcelona-España, 27/04/2010 - 20:23

Le ha faltado tiempo al Sr. Vendrell para atacar al Sr. Albiol; el sabrá lo que pretende. Ahora bien, acusar de populismo es algo inaceptable, Sr. Vendrell populismo es hablar de solidaridad y no decir que nos cuesta y quien lo paga; eso es populismo.

#5 Bada, Sant Adria, 27/04/2010 - 16:49

Solo diré una cosa: a los gitanos rumanos ni los gitanos catalanes los pueden ver. Es muy fácil acusar de racismo cuando se vive en Predralbes, el Turo Park o Sant Cugat. Que vengan a vivir seis días a Badalona o Sant Adria y después me lo expliquen.

#4 Jordi, bcn, 27/04/2010 - 12:13

Lo que diu el Sr.Albiol es una veritat com un temple.Lo que pasa es que ningu s'atreveix a dir-ho.