Publicitat
Política · 13 de Març de 2013. 11:50h.

Un diputat del PPC tracta el director dels Mossos de "mentider compulsiu"

Sergio Santamaría defineix Manel Prat com un "un comissari polític"

Un diputat del PPC tracta el director dels Mossos de "mentider compulsiu"

Sergio Santamaría, durant la seva intervenció

El diputat del PPC, Sergio Santamaría, ha qualificat el director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, de "mentider compulsiu" per la seva versió sobretot l'esdevingut al voltant de l'agència de detectius Método 3.

El representant popular, durant la sessió de control al Govern, ha reclamat al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, que forci el cessament de Prat, a qui ha definit com "un comissari polític tapant la seva actuació vergonyant amb desqualificatius impropis d'un responsable de les forces de seguretat".

"El seu objectiu últim és acabar políticament amb la veritable líder de l'oposició al Parlament, per la seva ferma oposició al seu projecte independentista. Per què en lloc d'atacar-la no l'hi donen suport?", ha afegit.

Santamaría també ha desmentit la versió oferta per Prat sobre la substitució en l'escorta policial d'Alicia Sánchez-Camacho. Segons el diputat, la petició oficial es va fer dissabte passat, un cop es va revelar la presència del vehicle de Prat davant Método 3, i tres setmanes abans com va assenyalar el director dels Mossos.

Espadaler, per la seva banda, no només ha defensat la feina de Prat, sinó que ha tornat a desmentir les acusacions del PP, que sosté que el vehicle oficial de Prat va estar estacionat davant del domicili de Francisco Marco, director de Método 3.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Alberto, Hospitalet de Llobregat. España, 14/03/2013 - 11:13

Lo que es lalmentable es ver como se ataca a los representates del Partido Popular por no obecer a los independentista con insultos como el de mi ciudad III Antonio Garcia!!! erc de Hospitalet que dice en el twiiter que los que afusilamos al pueblo catalan. Ellos si hacen espolio erc i

#5 Ramon, a l'ocellet, no li toquis el niuet, 14/03/2013 - 01:21

Apa aquí, però com vols dir-li mentider compulsiu a un moixonet petitet de color gris, amb corbata, que només es posa vermell quan piula la veritat?.

#4 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 13/03/2013 - 23:09

Amb persones tan incíviques, maleducades i incultes com el Sergio Santamaria -ho sento però no li puc dir senyor-, són els que denigren una Instotució tan respectable com el Parlament, dels més antics d´Europa. Avui dia qualsevol persona impreparada pot intoxicar l´opinió pública.Pobra Catalunya!.

#3 Urbano, Barberá, 13/03/2013 - 14:45

Vaya, y lo dice un partido que miente compulsivamente.

#3.1 pepe, andorra, 13/03/2013 - 18:47

sobre todo desde q rajay llego de mexico.

#2 Olga, Barcelona, 13/03/2013 - 13:23

Com sempre tirant la merda fora i no se adonen que cada dia fan mes pudor i tenen menys credibilitat.