Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2009. 14:07h.

Un diputat del PSC veu "contraproduent" manifestar-se contra el TC

"El que seria més tranquil·litzador per la societat és que hi hagi un full de ruta marcat pel Govern"

Un diputat del PSC veu "contraproduent" manifestar-se contra el TC

El diputat del PSC, David Pérez, amb Joan Ferran

El portaveu adjunt del PSC al Parlament, David Pérez, ha apostat perquè sigui el Govern qui marqui el full de ruta en cas d'una sentència del Tribunal Constitucional (TC) que retalli l'Estatut. En declaracions a Catalunya Ràdio, Pérez ha rebutjat una manifestació abans que es produeixi la sentència, perquè "no té cap sentit pressionar al TC: és clarament una equivocació i absolutament contraproduent".

Pel que fa a una concentració 'a posteriori', com proposen l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall i Òmnium Cultural, Pérez ha opinat que "el que seria una mica més tranquil·litzador per al conjunt de la societat és que hi hagi un full de ruta marcat pel Govern de Catalunya".

En la mateixa línia s'ha expressat el secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, que ha subratllat que la posició dels socialistes catalans ha estat sempre la de "donar-li força al Govern". "Catalunya ha de demostrar seny i fermesa. I el que ha de fer és, quan passin les coses i no abans, prendre les seves decisions", ha argumentat.

Ha assenyalat que fa mesos, el PSC es va reunir amb UDC i els dos partits van coincidir que calia donar suport al Govern i al seu president, i tenir una actitud "sensata, ferma i responsable".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 joan, barcelona, 13/08/2009 - 10:07

per qualsevol espanyolista es contraroduent. aixi que per l´ala de catalunya del psoe ,es contraproduent. aixi de sencill.

#10 pere, bcn, 12/08/2009 - 21:22

Té tota la raó. Una gran mani contra el TC seria contraproduent... però pel PSC-E el PP i Espanya.
En canvi seria bo per Catalunya.
El què és bo per Espanya és bo pel PSC i és dolent per Catalunya.

#9 marc, barcelona, 12/08/2009 - 19:56

I aquest ...... de'n David Pérez manipula i confon intencionadament: si alguna institució ha de marcar un absurd "full de ruta" ha de ser el parlament, que és qui va aprovar l'estatut del 30 de setembre. El govern catlà no hi ha de pintar res aqui.

#8 marc, barcelona, 12/08/2009 - 19:53

Que la gent de carrer, la ciutadania es manifesti contra el TC és contraproduent. Però si tot queda controlat i organitzat entre polítics (que collons vol dir un "full de ruta marcat pel Govern"?) seria més tranquil.litzador...

#7 Alexia, Manlleu, 12/08/2009 - 18:54

Un diputat del PSC veu "contraproduent" manifestar-se contra el TC, o sigui, contra el PSC.