Publicitat
Política · 19 de Desembre de 2013. 15:09h.

Un diputat del PSOE demana "xocolatines" per als catalans

Sánchez-Llibre colpeja el micròfon emprenyat amb "els insults" de José Segura

El diputat canari del PSOE, José Segura, ha provocat una forta picabaralla amb el diputat de CiU, Josep Sánchez-Llibre arran de la reforma elèctrica, que tirarà endavant amb el suport de la federació nacionalista, un gest durament criticat pels socialistes espanyols.

L'enfrontament dialèctic ha començat quan el diputat canari del PSOE José Segura ha criticat que el parlamentari de CiU Josep Sánchez-Llibre hagi dit que, gràcies a esmenes del seu grup, determinats sectors industrials podran ser més competitius. Segura s'ha referit amb ironia a l'entesa entre el PP i CiU: "No se'n vagin d'Espanya, els necessitem, són valuosos. Jo els prego als membres del grup parlamentari popular que els continuïn donant xocolatines, que continuïn venent el producte".

El retret no ha agradat gens a Sánchez-Llibre, que ha contestat de manera airada: "Això són insults impropis d'un diputat de la seva categoria en el sentit que nosaltres ens venem per quatre xocolatines. Inadmissible!! Ja està bé! I no juguin amb els sentiments ni del grup parlamentari català, ni dels catalans". Sánchez-Llibre, enfadat, ha colpejat el micròfon, però José Segura ha respost després que, en cap cas, no ha volgut ofendre ningú.

Sánchez-Llibre
Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#36 FGR, Barcelona, Espanya, 21/12/2013 - 15:35

Això no és més que una ridícula sobreactuació de Sánchez-Llibre, per demostrar el patriota que és i el molt que defensa a Catalunya i als catalans. L'únic que ha deixat clar és el fina que tenen la pell alguns.Qualsevol cosa que es digui que no t'agradi, sempre és un insult a Catalunya, de pena...

#35 joan de sants, Barcelona, 21/12/2013 - 07:51

El titular és tendenciós i no reflexa la veritat. Crea "desapego" tan útil a l'independentisme. Es tractava d'una ironia del diputat canari referida al grup de CiU al Congrés i no als catalans. Bones les cares d'en Campuzano i en Macias que estan tan "enfadats" com el seu col·lega. QUIN TEAITRO!!!

#34 No puc mes.......9/Nov./2014, Barcelona, 20/12/2013 - 20:29

¿Tot un any ens tindrán aixis?.Tingeu pietat de nosaltres....

#33 BEJOTA, BCN, 20/12/2013 - 17:29

SR. SÁNCHES -LLIURE: A CATALUNYA, ESTEM ACOSTUMATS AL MAL TRACTE DELS POLITICS CATALANS ( I MOLTA GENT) CONTRA LA RESTA D'ESPANYA. NO ÉS QUEIXI.(MOLTS ANYS DE PINTADES COM "PUTA ESPANYA" PER TOT CATALUNYA.)

#32 divendres, barcelona, 20/12/2013 - 13:04

Ciu va perdre l'ocasió de fer boomerang. Havia d'haver respost que ja sabem els catalans que som valuosos econòmicament per España i que fins ara ens atreien amb xocolatines i nosaltres acceptàvem perquè voliem influir. Però finalment ens adonem de l'abús i només volem marxar.