Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2009. 08:49h.

Un diputat del PSOE emmanilla Francisco Camps

Herick Campos Arteseros ha penjat a internet un muntatge fotogràfic de Francisco Camps emmanillat

Un diputat del PSOE emmanilla Francisco Camps

Fotomuntatge a Francisco Camps

El diputat del PSOE al Congrés per València Herick Campos Arteseros ha aprofitat el "cas Gürtel" per fer mofa del president valencià, Francisco Camps, a través d'un muntatge fotogràfic que ha penjat al seu bloc d'internet. A la foto es veu el president de la Generalitat Valenciana amb unes manilles i un vestit de la marca "Jean Paul Gürtel" que costa 30.000 euros. La imatge va encapçalada amb el text "L'Audiència Nacional i el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià presenten la moda Camps", i dóna per fet que el president valencià s'ha fet un fons d'armari amb regals procedents de la trama corrupta del "cas Gürtel". A més, segons Herick Campos, se n'han beneficiat desenes de càrrecs públics a València per un valor de vuit milions d'euros.

La imatge ha indignat el PP, que ha exigit la dimissió del diputat valencià. La diputada popular per Alacant Adela Pedrosa ha advertit que "en política no val tot" i ha considerat "vergonyosa" l'actitud dels socialistes. I el secretari general del grup del PP al Congrés, José Luis Ayllón, ha suggerit al PSOE que també faci caricatures "de l'actual ministre de Cooperació Territorial, Manuel Chaves, donant deu milions d'euros a l'empresa en què treballa la seva filla, o del titular d'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, amb uns auriculars connectat a la seu del PP".

Lluny d'atendre les crítiques, el PSOE ha considerat que "no s'ha de donar cap importància" al muntatge perquè "és un blog personal i no polític", en paraules de la secretària de Política Internacional socialista, Elena Valenciano.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Ramon, Lleida, 13/08/2009 - 20:24

A tots els PPeperos que retrauen els casos de corrupció del PSOE, els recordo que això els va costar el sortir del Govern. Com ara els casos de corrupció que afecten al PP, els costarà el perdre les properes eleccions .Al Zapatero li posen molt fàcil.

#9 Josep Portero, Terrassa, 13/08/2009 - 16:14

¡Visca la llibertat d'expressió!
No us adoneu del que esteu dient?

Sempre he pensat que aquesta web estava plena de CIUeros, pero sembla ser que el que hi ha es molts PPeperos.

#8 Jaume, Taradell, 13/08/2009 - 14:40

Sociates, acabareu tots a la presó. Es el vostre desti

#7 Ramon, Barcelona, 13/08/2009 - 14:05

Socialistes, us penseu que ens hem oblidat dels Guerra, Barrionuevo, Roldan, Vera, Sala,...? s'us veu massa el llautó; com no podeu per les vies democràtiques heu d'anar a les clavegueres, on sou els amos...

#6 Manel, Bcn, 13/08/2009 - 11:29

Aquest diputat, podria fer alguna de cosa profit, si no vol que el seu partit segueixi perdent per gairebé 20 punts a cada elecció, per sort pels valencians. Per cert, podria fer fotomontatges del Barrionuevo, Vera, Josep Maria Sala, etc.