Publicitat
Política · 7 de Juny de 2022. 17:10h.

Un diputat d’ERC compara Ciutadans amb el nazisme

“Discursos com el que vostè ha fet van fomentar que Hitler arribés al poder”

Un diputat d’ERC compara Ciutadans amb el nazisme

El diputat d’ERC, Jordi Albert, ha acusat al Parlament el diputat d’ERC, Ignacio Martín Blanco, de que “aquests discursos com el que vostè ha fet van fomentar que Hitler arribés al poder”.Martín Blanco ha criticat que diferents partits hagin rebutjat una proposta contra l’assetjament escolar “pel simple fet” que aquesta hagi estat presentada per Vox. “És una vergonya per aquest Parlament que es torni a imposar el cordó sanitari que és una mesura antidemocràtica”, ha lamentat.

Jordi Albert, en la rèplica, ha retret a Ciutadans que “el combat contra la ultradreta i contra el feixisme no l’afronten, el comparteixen”. “I aquesta és la gran vergonya d’aquest democràcia”, ha afegit.

“El discurs falaç que en la democràcia grups com Vox tenen cabuda nosaltres no el compartim. Grups com Vox en una democràcia madura no hi tindrien mai cabuda”, ha considerat.

Martín Blanco, posteriorment, s’ha queixat de les paraules del diputat d’ERC, però aquest ha al·legat que Martín Blanco els havia “insultat directament” i que “ens has dit poca-vergonyes”.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#35 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 08/06/2022 - 16:09

Un tractoriano que se cree superior por haber tomado unos gin tonic en Dry Martini , --superior--- a los de su poble, a los q toma por imbéciles con la traca Madrit no es estima.

#34 pepe, andorra, 08/06/2022 - 14:15

item mas, quienes inventaron el rollo de ponerse un pin con la cruz gamada en la solapa de la chqueta fueron los del NSDAP, os envio las fotos cuando querais, y el tal jorge alberto, hace gala del mismo tipo de propaganda q inventaron los del NSDAP, en fin, q le ha faltado decir q todos los q vamos por autopistas apoyamos al tal adolfo. De traca.

#33 Fernando, Mataró, 08/06/2022 - 13:40

¿Pero este sabe en qué partido milita?

#32 FERRANOT, BARCELONA, 08/06/2022 - 10:10

No, home, no. El que volia pactar amb Hitler era l'Heribert Barrera, pero a convertir Catalunya en un estat independent, però satèl.lit del tercer Reich. Per cert: aquest no va ser president del vostre partit?

#31 Ojotuerto, Calafell.TAB, 08/06/2022 - 09:07

Recordar que el Dr. Robert con calle en el Vendrell, iba por la vida con una cinta para medir cráneos.