Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2022. 12:10h.

Un diputat d'ERC dóna la raó a Abascal

Ruben Wagensber: "diu el que tothom pensa"

Un diputat d'ERC dóna la raó a Abascal

El diputat d'Esquerra Ruben Wagensberg ha dit que el líder de Vox Santiago Abascal "és sincer" quan va afirmar que "no és el mateix els refugiats que arriben del conflicte d'Ucraïna que la resta dels que arriben, doncs, en aquest cas per la frontera sud".

Wagensberg ha exposat en una interpel·lació al Govern sobre les polítiques d'acollida de persones refugiades que "aquestes declaracions, quan les vaig escoltar, bàsicament vaig pensar: 'És sincer, és sincer', perquè simplement Abascal diu el que tothom pensa"."El que tothom pensa i el que les administracions i el Govern apliquen, que és una política totalment diferent amb unes directrius molt concretes, amb unes portes molt obertes, amb unes vies legals, amb unes vies segures, que en menys de vint-i-quatre hores has pogut creuar la frontera", ha exposat.

El diputat republicà ha insistit que "simplement Abascal, quan escoltava les seves declaracions, pensava: 'Abascal, el que és sincer,' i ja està i simplement i simplement... -aplaudiments des del grup parlamentari de Vox- No. No, no és cap..."

"No són cap floretes per a Abascal, simplement és sincer, perquè és el que estan fent la majoria dels governs de la Unió Europea. Una diferència importantíssima entre una sèrie de refugiats i unes altres. Per tant, segon element a tenir en compte", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 BEJOTA, bcn, 08/04/2022 - 20:34

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL REPUBLICANO (USA) O TORY (U.K.) ELIMINAR LAS AUTONOMIAS . VOTADAS POR MAYORIA ,SERIA IMPOSIBLE Y PELIGROSO .LAS DEMAS ,JUNTO CON LAS COMPETENCIAS OBTENIDAS MEDIANTE CHANTAJE,SON REVISABLES.

#9 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/04/2022 - 18:52

Por tanto, están reconociendo que el resto (incluido él) mienten y no son sinceros. Interesante.

#8 joan, manresa, 08/04/2022 - 18:39

" Can Mingo" i tencant ya la seva paradeta..---No fa falta ser un " Abascal.." per sentir la veu del carrer....,pro ens alegrem que algú amb vocació política i dins un partit ,begui la realitat del carrer....,aquets jove poca carrera política farà dins ERC....,els pesos pesants i no tant pesants no els agradará gaire sentir una veu assenyada..

#7 Patente de Lazy, Sin City Lazy, 08/04/2022 - 17:14

Este es de Vox camuflado en ERC. Ampliando la base del prusés. No se han dado cuenta de que Vox es independentista hasta ahora.
Los golpistas tienen la pisha hecha un lío.
Cada vez q hablan sube el pan .... y los impuestos a los catalanes.

#6 Joan, Barcelona, 08/04/2022 - 15:50

Pues claro que no son lo mismo, igualito el comportamiento de unos que de otros, que se pasee por barcelona luciendo un reloj caro y luego que nos cuente quién se lo ha robado.