Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2010. 15:07h.

Un diputat d'ERC es manifesta contra Llena

Carmel Mòdol dóna suport als pagesos contra "el govern titella que xucla de la mamella"

Un diputat d'ERC es manifesta contra Llena

Carmel Mòdol, a la Plaça Sant Jaume

El diputat d'Esquerra, Carmel Mòdol, ha estat un dels participants en la manifestació d'Unió de Pagesos, de caire crític amb el tripartit català i amb el conseller socialista d'Agricultura, Joaquim Llena, a qui s'ha tractat de "titella". També s'han vist pancartes on es podia llegir "visca la terra, mori el mal govern" i es reivindicava la vegueria del Penedès.

La manifestació tenia com a objectiu, entre d'altres, "posar al descobert que els governs català i central es mantenen impassibles davant el fet que, en el marc de la crisi, s’han agreujat els abusos de la gran distribució i de sectors de l’agroindústria sobre els productors agraris, als quals imposen preus baixos i marges abusius".

En aquest sentit s'ha denunciat "la inacció dels governs català i espanyol que no fan complir les normatives de competència, comerç i consum, i permeten la vulneració dels drets dels consumidors". En els parlaments a Plaça Sant Jaume s'ha criticat, en forma de poesia, "el govern titella que xucla de la mamella" i s'ha assegurat que "aquest país, des de que mana el tripartit, ens ha enfonsat".

"Mori el mal Govern"

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 pla, pla, 21/02/2010 - 23:30

aquet diputat on viu espenja de una pancarta que i diu que mori el mal govern. ell tambe es del govern volem solucions no manifestacions

#12 francesc-lluís, Baratària, 21/02/2010 - 14:02

ERC té la conselleria de Indústira, comerç i turisme, que és la que hauria de posar a lloc a les distribuidores oligopolistes, els principals culpables de la crisi de preus al camp, i en comptes d'actuar és dedicar a fer el ruc a les manifestacions...

#11 es carmel, estupit., cat, 21/02/2010 - 10:36

sukfuro, sulfuro: ja veiem per com escrius que yu ets encara a atapuerca, ell es diu carmel, no carmelo, ets un primitiu i un maleducat, reaccionari, fot el camp a les coves.

#10 Isidre, Almenar, 20/02/2010 - 21:47

El senyor Mòdol sap bastant millor què convé a la pagesia catalana que el conseller Llena. És una pena que ERC no hagi prioritzat mai tenir Agricultura en els pactes de govern; tindríem un gran conseller.

#9 Ramon, Cervaria, 20/02/2010 - 21:46

Visca la terra, visca la Unió, visca ERC!