Política · 14 de Novembre de 2013. 21:21h.

Un diputat d'EUiA crida "la policia tortura i assassina" als Mossos

David Companyon, secretari de la Mesa del Parlament, es manifesta pel cas Benítez

Un diputat d'EUiA crida "la policia tortura i assassina" als Mossos

Companyon, en un moment de la manifestació

El diputat d'ICV-EUiA, David Companyon, ha cridat "la policia tortura i assassina" en una protesta contra els Mossos d'Esquadra a Barcelona, tal com es pot veure al vídeo.

Companyon ha participat en una manifestació per l'actuació policial en l'anomenat cas Benítez i en solidaritat amb Esther Quintana, que va perdre un ull a la vaga general de fa un any presumptament pel tret d'una pilota de goma.

Companyon, que també és secretari de la mesa del Parlament, s'ha manifestat amb prop d'un miler de persones més des de la Plaça del Raval fins a la Plaça de Sant Jaume. La marxa ha transcorregut també pel Passeig de Gràcia sota el lema "Prou brutalitat, prou impunitat". També s'han cridat lemes com "Manel Prat dimissió".

Una imatge de la capçalera de la manifestació

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#23 PepLl, Tarragona, 19/11/2013 - 21:38

És vergonyós el que està passant amb els Mossos. Ara resulta que tothom és expert en seguretat i la valoració dels fets de qualsevol és més creible que el que diu la mateixa policia. Mossos, ens teniu a molts al vostre costat.

#22 schumacher, Barcelona, 15/11/2013 - 16:35

Demagogo y parcantero, no da para mas, que pena.

#21 Lola, barcelona, 15/11/2013 - 12:12

Ja està be de voler desprestigiar a la nostra policia s'ha de veure aquet home realment quins problemes tenia???, altres dies altres problemes. La nostra policia s'ha de valorar més.

#20 Jordi Romaguera, L´Hospitalet den Llobregat, 15/11/2013 - 12:05

Doncs segur que enyora la policia armada i la guardia civil franquista. Altrament demostraria una gran ignorància. Que llegeixi el llibre del David Bassa, i veurà les clavegueres de l´estat. A no ser que ja li anessin bé a ell.

#19 joan, manresa, 15/11/2013 - 11:12

El Casal,11,10 h.--Personatjes com aquest no es merexen cap perdua de temps.No es merex ni la pols que trepitja....