Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2012. 11:49h.

Un diputat 'okupa'

Sánchez Gordillo diu que "casa meva és una finca militar que tenim ocupada des de fa 17 dies"

Un diputat 'okupa'

Sánchez Gordillo, en una foto d'arxiu

El alcalde de Marinaleda i diputat d’IU al Parlament andalús, Juan Manuel Sánchez Gordillo, ha afirmat que "la policia no ha trucat a la meva porta. Casa meva és una finca militar que tenim ocupada des de fa 17 dies i nosaltres diem que la terra ha de ser per als jornalers".

En una entrevista a El món a Rac1, ha expressat que "el que ha fet el ministre de l'Interior dient que ens detindrà... A la Moncloa acaba de ressuscitar Franco". "A aquest senyor -ha continuat- li ha sortit el fantasma que duia a dins i s'ha reencarnat de nou i ens porta 50 anys enrere". En aquest sentit, ha afegit que "ha demostrat ser un franquista de cap a peus".

Sánchez Gordillo lamenta que "un ministre de l'Interior sigui jutge, fiscal i ministre de l'Interior és posar fi a la divisió de poders, això és d'abans de Montesquieu". "Si hi ha una denúncia de Mercadona o de Carrefour hi haurà un judici i el jutge decidirà si ens multa o ens posa a la presó, però serà el jutge", ha apuntat.

El diputat andalús creu que "la justícia no ha de tenir les mànigues tan amples per als poderosos i tan estretes per als dèbils" perquè "els bancs tenen llicència per robar, però si un pobre roba una gallina o un carro de menjar, és un delinqüent i cal posar-lo a la presó".

"Ara, si aquest ministre busca algú que robi -ha dit-, pot buscar a Bankia on trobarà algun delinqüent possiblement del seu propi partit. Pot buscar a la família d'Urdangarin, però també a les preferents, perquè la majoria de bancs -Santander, BBVA o La Caixa- han enganyat persones grans".

Finalment, ha explicat que després de l'assalt a dos supermercats "a partir d'ara, optarem per la via parlamentària, però també faré una proposta a IU perquè es faci arribar al Congrés".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Terraxa, Terrassa, 11/08/2012 - 00:06

És un impresentable hipòcrita que viu de les subvencions. Ara bé, el que diu és ben veritat, a Espanya no tothom és igual, no hi ha veritable democràcia.
I és trist que hagi de ser algú com ell qui deixi en evidència l'executiu i la justícia i denunciar el què està passant.

#11 88shh, bcn, 10/08/2012 - 20:15

El Okupa, cobra 3.000 eurs. al mes i té al banc
300.000 eurs. Quins pebrots!

#11.1 edu, bcn, 11/08/2012 - 12:21

Aporti dades i fonts i abstinguis de calumniar. queda avisat

#10 furibundo, bcn, 09/08/2012 - 20:34

Andalucia s'hauria d'independitzar. Que s'ho facin ells tots sols.

#9 joan, canet, 09/08/2012 - 20:01

Sí, és un il.luminat, només cal veure-li la cara que fa. És l'alcalde d'un cortijo-pueblo (Marinaleda) que viu de subvencions (85%), així es pot permetre experiències comunistoides pagades ja sabeu per qui no? L'espoli de Catalunya serveix entre altres coses per promocionar aquest individu.

#8 Fanny, Barcelona, 09/08/2012 - 19:45

Per què no va "assaltar" als alts dirigents sindicals que estan adscrits a certs bancs i caixes, entre ells, Bankia. No fa gaires dies va ssortir a la premsa els mils d'euros que cobraven al mes (amb noms i cognoms i les quantitats exactes que rebien).