Publicitat
Política · 2 de Juliol de 2020. 17:05h.

Un director general d'ERC anuncia el tercer grau per als presos

Amand Calderó va comparèixer amb un llaç groc al Parlament

Un director general d'ERC anuncia el tercer grau per als presos

El director general de Serveis Penitenciaris, Amand Calderó (ERC) ha estat l'encarregat de comunicar aquest dijous en roda de premsa la decisió de la Junta de Tractament de sol·licitar el tercer grau per a tots els dirigents independentistes presos pels fets de l'1-O. El cap dels centres penitenciaris ha participat en concentracions a favor de l'excarceració dels dirigents independentistes i l'any 2018 va comparèixer al Parlament lluint un llaç groc a la solapa.

Calderó, màxim responsable de les presons catalanes i home de confiança de la consellera de Justícia, Ester Capella, ha anunciat en directe que "després de tornar a estudiar cadascun dels nous casos, les juntes de tractament de les presons de la Generalitat proposen el tercer grau". "No es pot mantenir en un gran inferior a algú que pot estar en un grau superior" ha dit.

El director general ha afirmat que "el poder judicial és qui té la primera i l'última paraula, els jutges dicten les sentències i els jutges podran esmenar les classificacions" i ha assegurat que "cap convicció personal de cap conseller ni de cap president no pot modificar cap sentència". "Tampoc pot fer-ho cap convicció personal de cap membre d'una junta de tractament" ha recalcat.

53723-8.jpg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Vlac, Barcelona, 06/07/2020 - 06:13

Solo con presentarse con lazo amarillo, se nota la imparcialidad de este gachó.
Espero que le imputen por prevaricador.

#2 Barretina a rosca, Black hole, 02/07/2020 - 18:33

Después de leer el libro de ese "gran facha" que es Joan Coscubiela explicando el golpe de estado 2.0 contra los ciudadanos de toda Cataluña, después de leer cientos de artículos y escuchar muchas opiniones solo puedo decir que pocos años le han caído a estos golpista y que lamento que vayan a salir tan pronto.

¿Que será la separación de p

#1 Rasca, Castelldefels , 02/07/2020 - 17:56

Mi solidaridad con los presos comunes...Aquí se ve el compadreo de esta GENTUZA .Esta misma gente es la que dice que España es como turquía