Publicitat
Política · 21 d'Agost de 2014. 11:27h.

Un dirigent de CDC de Barcelona tracta Guanyem de "neofeixista"

Carles Agustí reclama "respecte" perquè "no som màfia organitzada"

Un dirigent de CDC de Barcelona tracta Guanyem de "neofeixista"

Carles Agustí, amb Trias, en una foto d'arxiu

El secretari d’organització de CDC Barcelona i comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme de l'Ajuntament de Barcelona, Carles Agustí i Hernàndez, considera que la formació Guanyem té trets de partit neofeixista.

"Fi de les ideologies, superioritat moral, a les institucions hi ha delinqüents i cal prendre el poder. ¿Partit neofeixista? No, és Guanyem”, ha escrit Agustí en el seu compte de Twitter.

Després de la publicació d'aquest missatge i davant les reaccions rebudes, Agustí ha publicat un altre missatge: "Ple respecte a Guanyem i els seus 30.000 impulsors, el mateix respecte que reclamen militants i votants d'altres partits. No som màfia organitzada".

Des de Guanyem li han replicat que “Carles Agustí, responsable de ‘participació’ de CiU, insulta 30.000 persones que exigeixen participar". En un altre missatge dirigit a CiU, la formació d’Ada Colau ha manifestat: "Sembla que a CiU tenen por. I els embargaments, i finançament irregular, i frau fiscal, i comissions il·legals”.

El president del grup municipal de ICV-EUA, Ricard Gomá, també s’ha sumat a les crítiques: “Carles, crec que insultar i respectar són verbs incompatibles... en la vida i en la política”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#9 jordi, barcelona, 23/08/2014 - 09:17

podries assegurar que en Trias no esta ingressant les comissions per les obres de la plaça de les Glories

#7 Papaluna, Barcelona, 21/08/2014 - 18:12

Neofeixista? Manipulant, com de costum?
Guanyem és d'esquerra i d'extrema esquerra, per la qual cosa aquest panxa contenta de CDC hauria d'haver dit que aquest sospitós moviment de la Colau i quatre il·luminats (cobrant un sou públic; sempre el mateix): partit neobolxevic? o ¿partit neocomunista?

#6 El mico de l'anís, Badalona, 21/08/2014 - 16:59

CiU està formada, en gran part, pels fills de les famílies franquistes. Hi ha molt Josep-Anton i molt Francesc que en la seva infància es deien Joséantonio o Francisco en honor als líders feixistes.

#4 Kropotkin, Vic, 21/08/2014 - 13:36

Tiene razon. Cuando se asustan se desorganizan un poco...

#2 libertadexpresion, BCN, 21/08/2014 - 12:59

Que quede claro que lo de "no somos mafia organizada" lo ha dicho él, eso es que si lo son pero le cuesta reconocerlo.