Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2012. 14:15h.

Un dirigent de Ciutadans nega haver tractat de "lladres" la direcció

L'exsecretari d'organització, Albert Roig, admet diferències, però assegura que no ha escrit cap carta

Un dirigent de Ciutadans nega haver tractat de "lladres" la direcció

Acusacions contra Rivera

L'exsecretari d'Organització de Ciutadans, Albert Roig, ha assegurat en una conversa amb e-notícies que "m'he donat de baixa del partit", però ha assegurat que "no he escrit cap carta" en què denunciaria "els abusos d'uns i altres. Roig reconeix també que ha estat "crític durant els últims mesos, sobretot des de l'últim congrés", però nega haver escrit que "no sóc capaç de seguir mentint, ni donant suport als qui ho fan dia rere dia per viure de les quotes que paguem".

La suposada carta arriba "després de gairebé set anys, de perdre amics, de donar la cara en debats en televisió i ràdio, d'abandonar aficions i il·lusions, de cobrir les esquenes a grans corruptes (sovint, la major part de les vegades, i sense que serveixi d'excusa, sense saber-ho), de passar pel sedàs com un merda al servei d'uns nous rics, d'uns nous polítics professionals als que poc o gens els importa l'ideari d'un partit que va néixer per combatre, precisament, a la seva classe social".

És per això que lamenta que "tenim les mans tacades de la mateixa sang que els qui us dirigeixen. Dels qui us asseguren que volen regenerar la política després d'haver fet durant anys exactament el mateix que denuncien". "El que persones que han convertit en el seu" modus vivendi "el parlament autonòmic no poden seguir defensant, el que persones que, sense ser-hi dins, viuen dels vostres diners en format de càrrecs interns, assessors o empleats, no poden defensar", afegeix.

"Els qui, en resum, han traït i venut els principis que van fundar aquest partit, no l'han de seguir liderant. En els últims dies persones que cobren un sou de les vostres quotes al partit s'han dedicat a cridar a afiliats per coaccionar a votar a determinades persones", assegura. Roig acaba demanant a la militància "que no us treguin la il·lusió, i procurar en la mesura possible que no us prenguin el pèl lladres corruptes dels grossos, com els que teniu per Executiva".

Publicitat
Publicitat

76 Comentaris

Publicitat
#65 EL Vil Legas, San Cucufate, 27/10/2012 - 14:03

Lo que me hace gracias es que nos voten por defender el bilingüismo, cuando nos hemos salido de la Plataffroma "Catalunya Tal Cual". Ja Ja Ja, ilusos

#64 Tu Carina me suena, BCN, 24/10/2012 - 09:52

Más de 8.000 lecturas. Gracias Albert Roig por promocionar mi candidatura Ja Ja Ja

#63 David, Martorell, 23/10/2012 - 14:53

C´s y UPyD son dos partidos corruptos y de derechas que han engañado a mucha gente. Conviene que se sepa y se organice un partido de izquierdas no nacionalista de verdad.

#63.1 Ciudadano con pocos mitos, La Garriga, 12/10/2013 - 20:11

No nacionalista de qué no nación? hahahahaha! Ens preneu per imbècils, i només ho som una mica, lladregots!

#62 Esteban, madrid, 23/10/2012 - 13:16

logicamente entro con pseudonimo, primero respaldo 100% el escrito de Roig y segundo porque no cuenta todo el staff el affair con Libertas. Todo un CG engañado y todo un staff mojado.

#61 Marta, Barcelona, 23/10/2012 - 10:41

Jajaja, este diario es la monda. Publican una noticia y acto seguido se la desmienten. ¿Por qué no le cambiais el nombre al diario y le ponéis "Sálvame del mal periodismo"?