Publicitat
Política · 26 d'Abril de 2021. 14:53h.

Un dirigent de la CUP anima a cremar una revista

Perquè no li agradava una informació de portada

Un dirigent de la CUP anima a cremar una revista

L’Associació d’Informadors d’Arenys (L’AIA), entitat editora de la revista L’Agenda, “condemna enèrgicament les declaracions realitzades per Jaume Soler, membre de la candidatura de la CUP d’Arenys de Mar i activista de la plataforma Preservem el litoral del Maresme, incitant a l’odi envers la nostra publicació quan va fer una crida a cremar la revista perquè no estava d’acord amb la informació publicada referent a la platja del Cavaió”.

Soler es va mostrar “indignat amb la revista perquè considera que la quantitat de brossa vegetal que hi ha a la platja no vol dir que estigui bruta, sinó ‘naturalitzada’. I indignat va afirmar contundent que o s'entén això o ‘cremem la revista’”, explica l’agenda.cat, diari responsable de la notícia esmentada.

Enric Sierra, president de l'Associació d'Informadors d'Arenys (l'AIA), es va posar en contacte amb Jaume Soler per demanar-li explicacions. Soler va reconèixer que havia fet el comentari que animava a cremar la revista, però no li va donar transcendència perquè l'emmarcava en un context “col·loquial”. "Potser va ser desafortunat, però no li donaria més voltes", va afirmar.

“Aquestes paraules van ser pronunciades en un acte públic, convocat per l’Ajuntament d’Arenys de Mar, el passat divendres diada de Sant Jordi al patí del convent les Clarisses, seu de la futura Casa de les Lletres. Aquest comentari és un atac a la llibertat d’expressió i opinió que exerceixen els mitjans de comunicació i mostra la intolerància cap a qui pensa diferent”, lamenten des de l'entitat editora.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#22 bejota, bcn, 29/04/2021 - 12:08

El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario movilizarse.En 2019 hubo cuatro elecciones en Cataluña y , en todas, el separatismo perdió más de 300 mil votos.Por cierto, no había COVID

#21 Lepero, Barcelona, 27/04/2021 - 11:48

Si a mí me diera por quemar todo lo que no me gusta, sería un pirómano a tiempo completo.

#20 Yomismo, Sevilla, 27/04/2021 - 10:14

Los comunistas de las CUP si tuvieran el poder como en Corea del Norte habrían eliminado ya a los periodistas de esa revista, en Cuba estarían encarcelados y la revista cerrada, en Venezuela habrían expropiado la revista y encarcelado a sus dueños. CUP, PODEMOS, ERC, BILDU son comunistas y aspiran a imponer una dictadura comunista.

#19 Ojotuerto, Calafell.TAB, 27/04/2021 - 10:00

En la Futura casa "de las nostra Lletre" y queriendo quemar una revista (de papel). Si esto no es Nazismo, yo ya no se , que puede serlo. Una Platja, verge??? Que criden al "mamelles grosses" y al Moleskino y le cambian el status rapid. Y conociendo a la CUP = Pujolistas en Acció .

#18 gurguri , barcelona, 27/04/2021 - 09:55

Pobre Cataluña con un futuro Govern de independentistas que se pelean por las Consellerias que mas dinero manejan para controlar el 3%, como han hecho siempre.Aparte la CUP y sus jóvenes ARRAN que practican la Kale-borroka.