Política · 21 de Setembre de 2018. 19:52h.

Un dirigent de l’ANC vol ser alcalde de Barcelona

Adrià Alsina competirà amb Graupera per liderar una candidatura independentista

Un dirigent de l’ANC vol ser alcalde de Barcelona

Adrià Alsina, en una imatge d'arxiu

El membre del secretariat nacional de l’ANC Adrià Alsina ha presentat aquest divendres la seva dimissió com a dirigent de l’entitat independentista per concórrer al procés de primàries impulsat pel filòsof Jordi Graupera per liderar una candidatura independentista unitària a l’alcaldia de Barcelona.

Alsina ho ha anunciat al seu compte de twitter, on ha assegurat que “ara toca la unitat des de baix per fer la independència i una capital que no demani permís”. El fins ara dirigent de l’ANC ha considerat que “el sistema necessita una sacsejada” que construeixi una “unitat des de baix” perquè l’independentisme es presenti unit.

“La unitat feta des de dalt ens va permetre arribar al referèndum, però es va demostrar insuficient per gestionar aquella victòria. Per això, les primàries permeten una alternativa guanyadora: la unitat des de baix”, ha manifestat, alhora que ha avisat que “anar a les eleccions municipals dividits i enfrontats, mirant de reüll què fa el partit del costat, és garantia de fracàs”.

Alsina ha demanat “superar l’atzucac en què la repressió ha col·locat els nostres partits, instal·lats en una espiral de retrets i desconfiances per sota l’estora que malmeten la credibilitat de l’independentisme i no ajuden ni a augmentar la majoria ni a implementar la república”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Sergi, Bcn, 22/09/2018 - 07:50

Ya se he la conexión con los políticos...t

#6 opinador, Barcelona, 22/09/2018 - 06:36

veamos el CV del chaval

"Ha treballat per tot tipus de mitjans com Ràdio Sant Cugat, Vilaweb, Dossier Econòmic, TV3", es decir, en tot tipus de mitjans del régim

"va fer un màster en Comerç Internacional a Madrid", le gusta viajar al extranjero

"és profesor associat a la Universitat de Vic ", guau!

#5 Capit@n España, Purgandus populus!!, 22/09/2018 - 00:38

¿De donde ha salido este mandril?...La ANC se va superando día a día.

#4 A., Barcelona, 21/09/2018 - 23:32

Adrià Alsina, ai! quan escrivia en aquest digital, i anava de lliberal i desconfiava dels polítics. Ara s'empassa qualsevol populisme i cuparisme, però clar. Abans, l'Adrià vivia del sector privat, ara es una paparra del pressupost públic com aquells gosava criticar. Endavant Adrià, portes anys abaixan-te els pantalons. Ara ja ni en portes.

#3 Ramon, Terrassa, 21/09/2018 - 22:02

La verdad es que observados de cerca y con atención, los miembros de la raza superior ganan mucho. Sería imposible confundirlos con 'especímenes con forma humana' de allende la Franja.
[Modo ironía off]

#3.1 opinador, Barcelona, 22/09/2018 - 06:30

sí, tienes razón, tienen un no se qué que les hace parecer más altos, más rubios y con los ojos más azules, sólo tienes que ver a Pujol, un ejemplar perfecto de la raza superior