Publicitat
Política · 1 de Novembre de 2013. 13:24h.

Un dirigent de NNGG compara Mas amb Hitler

Afirma que no hi ha "cap diferència" entre el nazisme i l'independentisme

Un dirigent de NNGG compara Mas amb Hitler

Piulada del dirigent de NNGG

El secretari de fòrums i convencions de NNGG del districte Exposición de València, Jorge Pellicer, ha comparat el president de la Generalitat, Artur Mas, amb Adolf Hitler i no veu "cap diferència" entre el nazisme i l'independentisme. 

El dirigent de les joventuts del PP ha publicat una fotomuntatge al seu compte de Twitter on apareixen 4 imatges de l'epoca nazi comparades amb el sobiranisme català. "Cerca la cap diferència i RT", és el missatge que escriu Pellicer per descriure la imatge.

En el muntatge es comapra una estelada formada per ciutadans amb l'esvàstica que van formar els membres de la Joventut Hitleriana en honor del soldat desconegut l'any 1933.

També compara la façana d'un ajuntament de Catalunya, plena d'estelades, amb la Porta de Brandenburg plena de banderes nazis i, finalment, el Concert per la Llibertat d'aquest estiu al Camp Nou amb el dscurs d'Adolf Hitler durant la inauguració dels Jocs Olímpic de 1936 celebrats a Berlín.

El dirigent de NNGG també té una altra imatge on compara de nou Mas amb Hitler. En el fotomuntatge, el president de la Generalitat culpa Espanya "de les nostres desgràcies" i el dictador nazi als jueus. "Arturito no estàs inventat res de nou", s'afirma.

Una altra piulada

Publicitat
Publicitat

97 Comentaris

Publicitat
#72 Rikifriki, València, 03/11/2013 - 23:41

Ara sortirà el feixista de Rus, el de Xàtiva, a dir que son jovenets i no coneixen la història. Res de cert. Son uns feixistes jovenets amb pell de bons ocells " pijos ". El que ens queda que passar amb aquestos com no marxin de la " Generalidad " al 2015. Quin futur, déu meu.

#71 supè, `Barclona, 03/11/2013 - 22:53

Els hereus del franquisme estan en el PP.

#70 Pepfort, Tarragona, 03/11/2013 - 18:20

Venga gent del PP i altres, segur que si s'esforceu una mica més trobareu una altra persona per comprar amb l'Artur, és que el Hitler ja comença a aburrir de tant fer-lo servir. Si voleu us ajudo, a veure, Rajoy, Carlos Fabra, Camps, Cospedal, Bárcenas, Aznar, Botella, Matas, Rita Barberà, etc...

#68 marta, Manresa, 03/11/2013 - 10:34

Es deu referir a les politiques de terrorisme social,denegacio d'ajut,racisme contra la seva propia gent,el que fa la Gene i els seus socis contra una part del poble català,tun experiment social en tota regla.En Hitler no subvencionava jueus fins a la sacietat com fan aqui amb els nou vinguts

#67 pedro, BCN, 03/11/2013 - 08:32

Si Màs fos Hitler, aquest pallasso analfabet funcional no hagués pogut dir el que ha dit i la seva formació política estaria il.legalitzada. És el que passa quan s´insulta per insultar.