Publicitat
Política · 1 de Juny de 2013. 17:42h.

Un dirigent de Plataforma diu que les "comunistes" carden poc

Dolors Camats, d'ICV, havia demanat que s'inhabilitin els càrrecs electes del partit ultra

Un dirigent de Plataforma diu que les "comunistes" carden poc

Una imatge de la piulada

El secretari general de Plataforma per Catalunya, Robert Hernando, ha fet una piulada al twitter on ha assenyalat que la mayoría de dones comunistes defensen la immigració perquè sino "la majoria d'elles no tindrien sexe a la vida".

"Entenc que les comunistes defensin tant la immigració, sense ella la majoria d'elles no tindrien sexe a la vida", ha etzibat el regidor de l'Ajuntament d'Igualada.

La coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, aquest dissabte havia participat en la Jornada de formació sobre ideologies, drets i polítiques vers la diversitat i estrangeria, ha demanat que s'inhabilitin els càrrecs electes de PxC.

Camats ha reclamat que es modifiqui el Codi Penal per poder inhabilitar en l'exercici d'un càrrec públic a dirigents de partits que, "com PxC, utilitzen el racisme i la xenofòbia com a arma política i amb l'objectiu de bescanviar drets per vots".

La dirigent ecosocialista ha instat a "expulsar el racisme de les nostres instituciones, però molt especialment el discurs xenòfob i la seva pràctica diària perquè no ha de tenir lloc ni en el nostre ordenament jurídic ni en la nostra democràcia".

Al mateix acte, la presidenta d'ICV a Mataró, Noe Ayguasenosa, ha demanat un front "contundent" contra el racisme i la xenofòbia.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#30 Cansat, Catalunya, 03/06/2013 - 10:53

Esteu molt equivocats, la immigració és conseqüència del pacte de sang entre el complex mafiós: TotxoFinancer/TurismePerSaturació amb l'estat.
Els de la plataforma per espanya, només són un de tants farsants que borden a cop de píto dels serveis d'intel·ligència.
De comunistes?..no n'hi han.

#29 Curtis, Barcelona, 03/06/2013 - 09:34

Jo m'en vaig fer una i tot eren problemes: per aqui no que em fa angúnia, per allà no que em fa mal, que t'he dit que no trago!, no m'aixafis, així també es pot fer?, sempre penses en el mateix (això era cert)...en fi...i a sobre suportar els rollos ideològics!.

#28 Oriol2, BCN, 03/06/2013 - 08:42

Aquest ha conegut poques comunistes... és graciós que els mateixos que ens van impedir de cardar a gust durant 40 anys (o els seus fills) ara vinguin a donar-nos lliçons de cardamenta.

#27 pepe, andorra, 03/06/2013 - 00:56

es curioso pq del socialista con cargos importantes en las vascongadas no le he oido decir nada, así q debo deducir q en el fondo el asunto le importa tres pepinos y solo lo utiliza pq los de PxC le caen mal y son su competencia entre los votantes. Igual q el PSC y el kopro troll con ciudadanos.

#26 pepe, andorra, 03/06/2013 - 00:52

De momento y contrastado, el comunismo es una ideologia perversa q donde se ha implantado ha llevado la ruina al país y todos los habitantes q no pertenecen al partido. De los de PxC solo se q son ultras o fachas por lo q dicen los comunistas y los sociatas pijoprogres. Asi q seguro q no lo son.