Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2010. 10:11h.

Un dirigent de Reagrupament titlla els espanyols de "porcs"

Sort insta a "fer l'impossible perque els ecspanyols no guanyin" i demana "tothom amb samarretes alemanyes"

Un dirigent de Reagrupament titlla els espanyols de "porcs"

Sort, en una entrada del seu bloc

El dirigent de Reagrupament, Josep Sort, en una entrada al seu bloc, titlla els espanyols de "porcs" i els acusa de "voler comprar els àrbitres". Sort, que en una entrada anterior demana "tothom amb samarretes alemanyes", fa referència a l'àrbitre del partit, Viktor Kassai, argumenta que "cal tenir ben present que els ecspanyols han intentat comprar els àrbitres".

És per aquest motiu que indica que "caldrà estar molt amatents a la seva actuació. Els ecspanyols necessiten com l'aire que respiren guanyar el Mundial. Hem  de fer l'impossible per impedir-ho!". En aquest sentit, s'adreça a l'àrbitre i li prega que "no ajudis als porcs".

Publicitat
Publicitat

74 Comentaris

Publicitat
#74 nas de barraca, bcn, 09/07/2010 - 13:28

Em sap greu pel periodista que ha penjat aquest article, peró no ha entés res.
PIGS, no ho diu un dirigent de Ragrupament, ho diu tot el món, amb Portugal,Itàlia Grècia i Spain, millor no jugar-s'hi els diners. Mentre tant, tots a mirar el futbol....

#73 Roger, Sant Feliu de Guíxols (Països Catalans), 09/07/2010 - 13:06

Ah!!!. És que no ho són de porcs ?. Pobres porcs, mira que comparar-los amb ells és molt exagerat !!!. Crec que és rebaixar massa els pobres animalons!

#72 abv, bcn, 08/07/2010 - 17:26

Sr. Sort, que Ud. comparta con el resto de españoles la nacionalidad, no significa que comparta ud también con los de su misma nacionalidad su particular semblante con el citado mamífero.

#71 Fernando, Sant Feliu de Llobr., 08/07/2010 - 12:02

gent que no respecta als demés, i si porta la bandera espanyola, jo et diuen fatxe, repressor, opressor i demés tonteries.
Malgrat vosaltres SOM ESPANYOLS!!.
Adeu i gaudiu del dissabte, que nosaltres gaudirem del diumenge, fins i tot si no guanyem.

#70 Fernando, Sant Feliu de Llob., 08/07/2010 - 11:58

Cesc, tranquil, si jo et respecto. Jo la meva bandera espanyola també la porto al cor, igual que la senyera (per molt que molesti a algú), i tinc la espanyola a la meva balconada. JO no anire a la mani, com imaginaras i els totalitarismes el practiquen