Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2015. 08:42h.

Un dirigent de SI planteja cedir el port de Barcelona a la Xina

Uriel Bertran: "Si cal aprofundir en les relacions econòmiques amb Xina evidentment que ho farem”

El secretari General de SI, Uriel Bertran, en un debat a Catalunya Opina de Televisió Badalona ha manifestat que prefereix “oferir el port de Barcelona als xinesos abans que a l´armada espanyola”. Bertran considera que Catalunya ha d'anar a parlar amb els membres del Consell de Seguretat de l´ONU (Xina, Rússia, Estats Units, Anglaterra, França…).

“Catalunya no ha de tenir complexes a parlar amb qualsevol Estat del món que està al Consell d´Estat de l´ONU, perquè en les relacions internacionals no hi ha enemics o amics, hi ha interessos”, ha manifestat. “Nosaltres no som qui els hem posat, hi són, s’ha de parlar de formar seriosa, de com intercanviarem els interessos de futur, posant en valor el que té Catalunya, posició geoestratègica, amb un port internacional d’enorme importància”, ha indicat.

Tot seguit ha afirmat que prefereix oferir el port de Barcelona “als xinesos abans que a l´armada espanola”. “Als unionistes no els hi agrada que fem com Estat”. “Si cal aprofundir en les relacions econòmiques amb Xina evidentment que ho farem si és pel reconeixement de la independència de Catalunya”, ha sentenciat.

Uriel Bertran
Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#42 Tyrion Lannister, Girona, 27/02/2015 - 05:30

"Nosaltres farem?" Que coño vas a hecer tú si tu partido no tiene ni representación en el parlament! Gracias a esta calaña sepaRata Cataluña es el hazmereir de Europa, de España e incluso de ella misma. La están manchando y destruyendo. Inéptos!!

#41 Roger, Vila de Gràcia, 27/02/2015 - 00:32

Aquests de Solidaritat són els únics que parlen clar i ho diuen com toca. La política internacional és això exactament.

#41.1 victor, crevillent, 27/02/2015 - 20:46

¡¡¡ ENHORABONA MAQUINA !!! Veig que tens el partit que te mereixes.

#40 iñigo, castelló, 26/02/2015 - 23:06

"Les podemos ofrecer la costa de Trípoli". "Pero la costa de Trípoli no es nuestra...". "¡Chist!, para cuando se enteren ya nos habremos tomado el veneno". (De Los Simpson)

#39 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 26/02/2015 - 21:31

¡Qué gran futuro político tiene el separata Uriel Beltran! No me extrañaría que llegase a President de la República Propia Solsonenca el año que viene.

#38 Indepe, bcn, 26/02/2015 - 20:44

De fet, el Port de BCN ja ho és de xinès, Relacions comercials amb tothom. Catalunya és històricament país de comerciants. Tenim el port xinès i no la independència? doncs ara el port xinès igualment i la independència. Aquests de l'Uriel si que s'atreveixen amb la DUI. De fet ja la van presentar.