Publicitat
Política · 17 de Gener de 2013. 11:00h.

Un dirigent del PP compara la independència amb "tallar-me la mà"

Floriano diu que "si m'han de treure un un ull o tallar-me una mà, que em deixin opinar"

Un dirigent del PP compara la independència amb "tallar-me la mà"

Carlos Floriano

El vicesecretari d'Organització i Electoral del PP, Carlos Floriano, ha afirmat que en el cas que se celebri una consulta sobre la independència de Catalunya ell vol votar. "Si m'han de treure un un ull o tallar-me una mà, que em deixin opinar", ha expressat durant una entrevista a Catalunya Ràdio.

En aquest sentit, el dirigent popular ha manifestar que "si Catalunya es trenca, em tallen la mà. Jo vull opinar sobre si em tallen la mà". Tot i això, ha indicat que "jo no crec que això -el referèndum- respongui a una realitat del que senten la majoria de catalans".

Floriano ha reconegut que parla "informalment" sobre aquest tema amb el PSOE, però ha lamentat que "no saben on està el PSOE". En aquest sentit, ha afegit que "tenen un problema de cohesió molt important i no saben exactament en quina posició estan".

"Un dia t'aposten pel federalisme, un altre dia t'aposten per no se sap ben bé què -ha dit- i això és preocupant perquè és bo que al conjunt d'Espanya hi hagi una opció socialdemòcrata que articuli el país".

El vicesecretari d'Organització del PP ha expressat que el socialistes "a banda de caure en la radicalitat des que van perdre les eleccions, han perdut aquest projecte per al conjunt d'Espanya".

D'altra banda, ha replicat Artur Mas negant que l'Estat asfixiï econòmicament Catalunya, ja que en aquests moments està ajudant la Generalitat amb el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) a afrontar els seus compromisos, el que l'ha salvat de la "fallida".

"No es pot dir amb serietat que s'asfíxia a Catalunya amb l'euro per recepta quan l'Administració de l'Estat la salva de la fallida amb milers de milions d'euros per pagar nòmines, entre altres coses, amb el fons de liquiditat autonòmica", ha afirmat Floriano.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#30 Red Baron, Viladecavalls, 17/01/2013 - 22:15

Tan senzill com que el PP en faci un altre a nivell nacional. pero inclus aixi els fa urticaria els referendums

#29 Andreu , Barcelona, 17/01/2013 - 16:36

Doncs vigila, que els espanyols quan critiqueu als catalans li poseu tanta passió que no se't escapi el ganivet i et tallis la titola .

#28 justicia, rubricata, 17/01/2013 - 15:37

Catalanes no entendeis, en Castilla el político que menos sabe de polìtica sabe mucha màs polìtica que aquél que teneis (o que tengais ) por presidente.

#27 Núria, Reus, 17/01/2013 - 13:56

Els catalans sabem prou bé què se sent quan et tallen alguna cosa. Imagineu què se sent quan, entre moltes altres coses, us volen tallar la llengua.

#26 Francesc, Badalona, 17/01/2013 - 13:41

Aquest és el gran problema. España demostra cada dia que té un sentiment de PROPIETAT envers Catalunya. No entenen res.