Publicitat
Política · 1 de Novembre de 2008. 16:31h.

Un dirigent del PP diu que la Reina ha de fer de "bandera"

El PSOE exigeix a Rajoy que desautoritzi González Pons

Un dirigent del PP diu que la Reina ha de fer de "bandera"

Mariano Rajoy, amb Esteban González Pons

El secretari de política municipal del PSOE, Antonio Hernando, ha exigit al president del PP, Mariano Rajoy, que desautoritzi "oficialment" les declaracions del vicesecretari de comunicació del seu partit, Esteban González Pons, sobre la Reina. En una entrevista a Telemadrid González Pons havia afirmat que la família real ha de mantenir el "principi de neutralitat" i funcionar com "la bandera" espanyola, sense fer declaracions. Després, en una conferència de premsa a la seu del PP a Madrid, va dir que el PP no es pronunciaria ni emetria cap opinió sobre el llibre de la periodista Pilar Urbano amb declaracions de la Reina, a qui va transmetre el seu "respecte absolut".

En un comunicat, el dirigent socialista ha assenyalat que Rajoy ha d'exigir a González Pons "menys frivolitat i més responsabilitat", afegint que "en les últimes tres setmanes el PP ha menyspreat a l'Exèrcit, ha insultat al món financer i criticat a la monarquia". Segons Hernando, cada vegada que González Pons faci unes declaracions, "ens haurà d'aclarir si parla com Esteban, com González o com Pons o si parla en nom del mateix Rajoy o del PP".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Eduard, Santa Coloma de Gramenet, 02/11/2008 - 20:49

Molta gent està d'acord amb el titular: la reina l'haurien de deixar dalt d'un pal com una bandera, que no gastaria tant i no diria tantes ximpleries.

#1 Juan, Barna, 02/11/2008 - 14:07

El que tiene boca se equivoca. Estoy seguro que el Sr. Gonzales Pons estará arrepentido de esa frase (dicha dentro de un contexto y de modo improvisado). La Reina ha demostrado tener criterio y es inteligente como para saber que es lo que puede decir.