Publicitat
Política · 21 d'Agost de 2013. 14:26h.

Un dirigent del PP equipara l'estelada amb la simbologia franquista

La formació reprova que membres de NNGG es fotografiïn amb la bandera franquista o fent la salutació feixista

El secretari general del PPCV, Serafín Castellano, ha equiparat l'estelada amb la simbologia franquista i feixista en unes declaracions a la premsa on ha anunciat que la formació expedientarà als membres de NNGG que s'han fotografiat amb la bandera franquista o fent la salutació feixista.

Castellano ha expressat que "estem reprovant totes les manifestacions, actituds i sismologías que no responguin al que és la Constitució, la democràcia, les llibertats i els drets dels ciutadans".

"Això és un debat molt clar, no solament per al PP, per a totes les forces polítiques. També hi ha forces polítiques que fan apologia de dictadures, van amb banderes independentistes o republicanes i sembla que no passa res", ha afegit. 

Castellano considera que les imatges del secretari general de NNGG de Gandia, Dani Terrades, fent la salutació feixista al costat d'un monòlit d'homenatge als "caiguts per Déu i per Espanya"; o la regidora a Canals Melissa Ferrer, que es va retratar amb una bandera franquista; poden suposar "casos d'actuació contrària a l'ordenament jurídic als estatuts".

Serafín Castellano
Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#27 fest, bcn, 23/08/2013 - 17:26

comaracionsposibles; totes dues son lletges, van contra la constitució, els qui les crearen es pensaven que eren símbols alliberadors, pero són fruit de la rancunia i l'odi. També es poden cremar i no es cap delicte.

#25 ciudadano, BCN, 22/08/2013 - 10:10

La verdad es que los hijos y nietos de los franquistas de ayer en Cataluña, son los que participan con mas fervor en las cadenas humanas pro independencia. Tienen una mente debil. Cualquier dictadorzuelo les convence de cualquier cosa.

#25.1 Albert, Terrassa, 22/08/2013 - 14:50

Sort de quillos immigrants espanyols com tu que ens il.lumineu amb la vostra ment forta, la mateixa que us va fer emigrar bruts i descalços de l'espanya franquista cap a la civilització catalana, i tot per menjar calent. Lliçons les justes, analfabet. Sou víctimes del franquisme i ni ho sabeu..

#23 Olga, Barcelona, 22/08/2013 - 08:55

Aquest senyor està malat, encara viu l'Espanya que mai és posava el sol i no té en comte que aviat no sortirà.

#22 uri, el prat, 22/08/2013 - 00:34

aveurw, realment a algun català li pot importar el que digui un franquista de pà sukat amb oli del barat com aquest pallassete que tenim com a ministre? ladran, luego cabalgamos...nosaltres a lo nostre, cap a l'alliberament d'aquest poble que té molta dignitat i no es deia trepijar

#22.1 D. Pelayo, barcelona, 23/08/2013 - 10:08

Pues para no dejarse "trepijar" tener como fiesta nacional una derrota es significativo. De berías de ver algún reportaje de los homenajes que le hacían los catalanes a Paco cada vez que venía a tirarse un pedo en Pedralbes. ASTURIAS ES ESPAÑA Y LO DEMAS TIERRA CONQUISTADA. Nosotros si tenemos huevo

#21 Rafel de Rubí, Rubí (Nació Catalana), 21/08/2013 - 23:05

Què es pot esperar d'aquesta colla de franquistes del PP!!!!!
Aquest 11 de setembre, els demostrarem que la nostra independència, està molt a prop. Tots a la cadena humana!!!! INDEPENDÈNCIA JA !!!!!

#21.1 eduardo de barcelona, barcelona, 24/08/2013 - 17:41

algunos catalanes tienen la cabeza totalmente labada por el apostol mas y cia. Un poco de dignidad gente, que da pena veros como borregos sonambulos detras de un tio o partido que lo unico que quiere es su propio bienestar personal y familiar. lean un poco la historia esta ahí.