Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2012. 17:52h.

Un dirigent del PP qüestiona el corredor central

El diputat al Congrés i regidor de Tarragona, Alejandro Fernández, diu que "no té cap tipus de sentit"

Un dirigent del PP qüestiona el corredor central

Fernández, en una foto d'arxiu

El diputat al Congrés i regidor a l'Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, ha qüestionat la construcció del corredor ferroviari central, l'endemà que la ministra de Foment, Ana Pastor, apostés per la seva execució.

Fernández, també del PP com la titular del departament, s'ha mostrat favorable al corredor del mediterrani en detriment del central, que hauria de passar pels pirineus aragonesos fins a França.

"Al meu entendre personal, el corredor central no té cap tipus de sentit", ha assegurat Fernández en declaracions a Catalunya Ràdio. El dirigent popular tarragoní ha reclamat al seu mateix partit, així com a altres forces polítiques de Catalunya, València, Andalusia i Múrcia, un treball conjunt per "començar a fer pressió interna des de dins del ministeri".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#8 Arturo Menos, Olot, 17/02/2012 - 09:40

Es ridículo plantear obras faraónicas cuando no hay ni para pipas y cuando no decidimos nosotros...se hará lo que considere Bruselas oportuno : si es corredor central,pues corredor central,si es el mediterráneo,pues mediterráneo,y si es el geriátrico más grande de Europa,pues eso.España K.O.

#7 Vicent Forcat, Vinaròs, 17/02/2012 - 01:10

Queda clar que ser del PP no sempre vol dir ser un obtús messetari que es mira el melic, i fa radial fins i tot la tassa del vater. I no sóc del PP, déu me'n guard.

#6 Francesc, Barcelona, 17/02/2012 - 01:07

Per fi algú que actua sense demagògia.

#5 Pep, BCN, 16/02/2012 - 20:58

Es una qüestió politica: Corredor Mediterrani Transvassament de l'Ebre=cabreig monumental dels aragonesos. O sigui, si fan el corredor central potser es calmaran i com a Aragó governa el PP doncs...queden bé. Ara, a la CE deuen pensar que estem bojos o que tenim molta cara

#5.1 Francisco Pérez, Sedaví, València, 17/02/2012 - 01:16

I d'on trauran els 7.000 milions que val fer només el túnel??? i d'on trauran la pasta pel transvasament de l'Ebre??? piu, pui, piu, piu, piu. Abans la mamella catalana, valenciana i balear rajava, però ara fotem uns badalls per ací. I amb la que està caient, piu,piu,piu, fantasmaes!

#5.2 otros euroditados, v, 17/02/2012 - 08:10

Es una cuestión politica: la del Corrededor para el victimismo catalanista, que nunca tienen suficiente. O sea, si se hace el corredor central cabreara a los catalanistas separatistas y ultranacionalistas principalmente.... les iria muy bien para sus aspiraciones de tenerlo todo para el chantaje

#4 AlbertV, TGN, 16/02/2012 - 20:21

Ja era hora que un polític posi el territori per davant del partit!