Política · 23 d'Abril de 2014. 19:54h.

Un dirigent del PSC, a l’acte del Victòria

Joan Rangel va ser delegat del Govern espanyol i és diputat al Congrés

Un dirigent del PSC, a l’acte del Victòria

Una imatge de l'exdelegat del Govern i dirigent del PSC, Joan Rangel

L’exdelegat del Govern espanyol a Catalunya, dirigent del PSC i diputat socialista al Congrés, Joan Rangel, ha fet acte de presència a la presentació de l’entitat Societat Civil Catalana, que se celebra aquest vespre al Teatre Victòria, coincidint amb al Diada de Sant Jordi.

Qui també ha assistit a l’acte de presentació d’aquesta associació que es mostra contrària a la independència de Catalunya és la jove dirigent i candidata del PPC a les llistes per a les eleccions europees, Andrea Levy, i la diputada del PPC al Congrés i regidora de l’Ajuntament de Barcelona, Àngels Esteller.

Societat Civil Catalana, que agrupa militants del Partit Popular (PP), PSC i de Ciutadans (C’s), ha estat cofundada per Josep Ramon Bosch, Susana Beltran, Josep Rusiñol i Joaquim Coll, entre d’altres. Aquesta entitat ja ha anunciat que vol organitzar dues grans mobilitzacions, de cara el pròxim 24 de juny i per la Diada Nacional de Catalunya, l’11 de setembre.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#18 joan, barcelona, 25/04/2014 - 10:19

i tot aixo s´autofinança oi!

#17 Jonjo, bcn, 24/04/2014 - 12:09

Delegat del govern espanyol, lògicament havia de ser un espanyolista. És coherent, però quin problema hi ha en que la gent voti?

#16 spain is over, botswana, 24/04/2014 - 09:52

Són els de sempre però amb un nom més moderat. La mateixa caspa amb diferent barret. Fora d'algun despistat del PSC, tota la resta de l'unionisme sociològic és dreta pura (PP, C's, Vox, UPyD).

#15 Magda, Barcelona, 24/04/2014 - 08:40

Em embla coherent el Sr. Rangel amb l'assistència i amb el que defensa el PSOE i el PSC. El conflicte al PSC el veig enmarcat amb les diferents sensibilitats dels votans tradicionals del PSC a les comarques gironines i de l'interior i els votants de les comarques a prop i de BCN, industrialitzades

#14 Pablito, Barcelona, 24/04/2014 - 01:57

Es menos degradante asistir con los demócratas catalanes en el Victoria que venderse como socialistas y son nacionalistas. Ir en contra del socialismo y de Catalunya, para seguir pesebreando. A estos falsos socialistas empezando por los maragales se le debería arrinconar de la política por fariseos.