Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2012. 10:34h.

Un dirigent del PSC compara Ernest Maragall amb Rosa Díez

"És tan indigne com el que va fer Díez muntant UPyD amb els 6.000 euros mensuals que cobrava pel seu escó europeu del PSOE"

Un dirigent del PSC compara Ernest Maragall amb Rosa Díez

Ernest Maragall, en una foto d'arxiu

El director de l’escola de formació del PSC i dirigent de la federació de l’Hospitalet de Llobregat, Francesc Xavier Marín, compara l'exconseller i diputat de la formació, Ernest Maragall, amb la presidenta d'UPyD, Rosa Díez, després que el diputat trenqués la disciplina de vot del grup parlamentari durant la votació del pacte fiscal.

En un apunt al seu bloc, el dirigent dels socialistes catalans acusa “los Maragalles”, amb referència a l’exconseller Ernest i a l’expresident, Pasqual, d’haver utilitzat el PSC per fundar plataformes al marge com “Ciutadans pel Càrrec”.

A Ernest el compara amb la líder d'UPyD: "és tan indigne com el que va fer Rosa Díez muntant UPyD, amb els 6.000 euros mensuals nets que cobrava per el seu escó europeu del PSOE. Honestedat i coherència, és predicar amb l'exemple".

Marín també reprodueix una carta que va enviar al secretari general del PSC, Daniel Fernández, en la que afirma que "la teva carta demanant la devolució de l'acta de diputat d'Ernest Maragall, és clara i sense embuts. És el que la nostra militància de 'pedra picada' esperava fa moltíssim temps".

Sobre l'etapa de Maragall com a conseller d'Educació, el membre del PSC assegura que "el seu mandat va ser desastrós. De lluny, un dels pitjors consellers d'Ensenyament de la Generalitat" perquè als anteriors titulars del Departament no "li van muntar dues vagues sectorials".

"Tots sabem -continua- dels seus xantatges el 2006 a la direcció del PSC, de les seves cartes a la premsa que incidien directament en punts de baixada percentual en intenció de vot, en plena campanya electoral". Finalment, Francesc Xavier Marín exposa que "lideratges forts impliquen saber 'tallar en sec' quan toca. I 'ara, SÍ toca'".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 Genis, osona, 09/08/2012 - 22:37

el psc esta acabat, finito, caput

a algu l'importa? No

fer politica a Catalunya, es ser independentista.

tota la resta son colons, i ho sabem tots. No ens enganyem

#10 pers, tortosa, 09/08/2012 - 22:24

Esta gente hará y dirá lo que sea con tal de defender sus interesses y el sistema corrupto que les beneficia.Hay que exigir una democrácia a la europea,no esta franquista inmobilista.Ya nos toca

#9 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 09/08/2012 - 22:08

"El sector espanyolista del PSC compara Ernest Maragall amb Rosa Díez" Si els espanyolistes del "PSC" ? el comparen amb una persona espanyolista com ells, vol dir que ser espanyolista es dolent, no?

#8 joan, manresa, 09/08/2012 - 17:26

tinu.) potser no...? potser preferex una anarquía total,tots som tots i xauxa es xauxa...,pro ep,sempre ser dels de dalt..,oi..?perqué amb anarquía,tambe ya qui la mana....,la democracia no es perfecte ,i te molts defectes,pro la preferim abans que tots els altres sistemas.Tenim llibertat..

#7 joan, manresa, 09/08/2012 - 17:23

El Casal tancant ya la paradeta.--" Dedicació als comentaris com #5.1

spanish i d'altres similars...,--" Vosté/és..,deuen ser més partidaris d'una dictadura,oi..???ple d'ordre,res de fraus a alts nivells..,( si en fan no se saben..)..,llibertat cero,i una bona esquella penjada...,oi..?..,o (cont