Publicitat
Política · 31 de Gener de 2011. 21:05h.

Un dirigent del PSC gosa criticar Montilla

El primer secretari de les Corts diu que la darrera carta "no arregla res i els seus missatges són poc precisos"

Un dirigent del PSC gosa criticar Montilla

Enric Llorens, en una imatge del seu bloc personal

Enric Llorens, primer secretari del PSC de les Corts, ha criticat l'expresident de la Generalitat, José Montilla, i ha dit que la darrera carta que ha enviat als militants del partit "no arregla res" i "els seus missatges són poc precisos".

"En Montilla com a primer secretari del PSC reprèn, desprès d’uns mesos sense fer-ho, les seves missives als militants i simpatitzants del PSC. Una carta, pel meu gust un pel llarga, on fa un judici personal de la situació desprès de la derrota electoral del novembre, de la situació general i dels reptes que té el partit en els propers mesos", explica al seu bloc.

"La lectura de la carta se m’ha fet difícil i feixuga. El missatge, penso que d’una manera intencionada, es massa interpretable. Sembla que vulgui deixar a tots els lectors contents, no ferir a ningú. Crec que Montilla podria haver estat més clar, s’hauria d’haver-se mullat molt més. Penso que en moments de crisi, i en aquets moments els socialistes catalans estem en crisi, els responsables polítics han de parlar obertament, prenent postures clares, sense indefinicions", afegeix.

"La carta, doncs, no m’ha agradat, no arregla res i els seus missatges són poc precisos. Frases com 'segur que tots sabran fer el pas que toca. Alguns fer un pas endavant, altres enrere i altres al costat' poden dir molt si s’acompanyen de noms però sense ells només porten a la confusió i a les especulacions gratuïtes", conclou.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Adelaida, hostalric, 01/02/2011 - 15:51

Toda la vida chupando cargos y ahora les sales crítico... jajaaaaaaaaaaaaaa

#3 pepeillo, Barcelona, 01/02/2011 - 08:59

Primera persona que manifesta públicament sentit comú dins el PSC. Felicitats i tots els respectes. Ja era hora que algú digués alguna cosa dins el PSC! Us fotreu l'hòstia a les municipals i en part, serà vot de càstic a Montilla. Clama al cel!!!Que no ho veieu?

#2 Tomppa, Sabadell, 01/02/2011 - 08:10

Ciutadanista : No ho sé si saps però ho hi ha res més nacionalista que ser que ets encara quan aniràs o has nascut a un altre país que no porta cultura del teu país d'origin. C encara si no ho saps i fins i tot PSC no arriba a mateixa nivell però ja, no ho sabeu i com això és culpa de pares.

#1 Ciudadanista, Barcelona, 31/01/2011 - 23:52

Que se vaya acostumbrando, que todo lo que escribirá Montilla será como esa carta. ¿Para qué va a complicarse la vida si puede disfrutar del estatus de Expresident, confortable y bien pagado? En el PSC, la C ha engordado y la S adelgazado. Son más nacionalistas que otra cosa, esa es su crisis.