Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2012. 16:53h.

Un dirigent del PSC qüestiona el vot a Madrid

Mohedano creu que la formació és "incapaç de posicionar-se a favor dels interessos del teixit social de Catalunya i votar diferent al PSOE"

Un dirigent del PSC qüestiona el vot a Madrid

Fabià Mohedano, al darrer congrés del PSC de Barcelona

Un dirigent del PSC, Fabián Mohedano, membre de l'esxecutiva, ha criticat "la dualitat" dels socialistes catalans. Mohedano, en un article d'opinió publicat a e-notícies, afirma que "mentre la Taula del Tercer Sector insta el govern espanyol i les organitzacions del Tercer Sector a pactar un nou model de gestió del 0,7% de l’IRPF, el Congrés es dedica a rebutjar una moció per demanar l’acatament de la sentència del Tribunal Suprem que obliga a transferir a la Generalitat aquests recursos".

"Sembla incomprensible que el Congrés hagi debatut i votat el compliment d’una sentència judicial i que, a més, alguns partits hi hagin votat en contra. La dualitat de posicionament de sempre dels que tenen interessos contraposats a Barcelona i a Madrid", afegeix.

També diu que "les grans organitzacions estatals amb seu a Catalunya arrufen el nas amb aquests canvis perquè veuen que una possible transferència faria perillar el seu estatus quo a favor d'entitats petites que actualment no hi accedeixen i que fan una feina d'acció social molt rellevant a pobles i barris del nostre país. A Catalunya fan un discurs a favor de la transferència, però quan van a Madrid canvien el discurs de dalt a baix".

"I per l'altra banda el PSC, incapaç de posicionar-se a favor dels interessos del teixit social de Catalunya i votar diferent al PSOE. Oportunitat perduda per al PSC que només havia de posicionar-se, tal com diu la Taula del Tercer Sector Social, a favor de pactar l’estricte compliment del que estableix la sentència del Suprem i alhora promoure la viabilitat futura de les organitzacions estatals del tercer sector que fins avui s’han beneficiat d’aquests recursos", explica.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#8 Vicius, Ciutat Vella, 24/02/2012 - 10:47

Si tots fossin com el Mohedano un altre gall cantaria a can Nicaragua!! Força Mohedano!!!

#7 joan, barcelona, 24/02/2012 - 10:30

vaja descobriment ha fet aquets , el podrien proposar pel nobel.

#6 -emilio, a, 23/02/2012 - 18:40

Fijate que la principal preocupacion del tal Mohedano es que otras Organizaciones, Ongs, fundaciones, esplais o chiringuitos progres de fuera de Cataluña no se hagan fuertes aqui. Estan dandose codazos entre ellos para ver quien trinca mas dinero publico. Como si fuera un negocio rentable.

#5 otro, tonto útil, 23/02/2012 - 18:33

El Parlamento de CAT no adapta las leyes a la sentencia del Estatut, y no hemos visto nunca ladrar a Mohedano ni a otros pitbulls de pacotilla. ¡Qué el tejido social no es Omnium ni las proseleccions, nengggggggggggggggggg!

#5.1 Josep, Lleida, 23/02/2012 - 19:29

otro ni tampoc els quillos com tu sou el teixit social de Catalunya, només sou majoria a ghettos i presons.

#5.2 otro, tonto útil, 23/02/2012 - 20:26

Llavors, no sé perquè pateixes, pallúuuuuuuuus!

#4 -emilio, a, 23/02/2012 - 18:32

estos progres "guays" viven de maravilla gestionando nuestros impuestos. Lo primero que hacen cuando motan una ONG, un esplai, una fundacion u otro chiringuito con fines sociales es ponerse un buen sueldo, luego enchufan los colegas progres y lo que queda de dinero lo dedican a los pobres.

#4.1 Pere, Caldes, 23/02/2012 - 19:14

Lo dices por Cáritas Diocesana? Por la Cruz Roja? O por la Orden Hospitalaria de San Juan de Dios?