Publicitat
Política · 6 de Maig de 2013. 14:32h.

Un dirigent del PSC recomana a Chacón que s'afiliï al PSOE

Sabaté afirma que "qui vulgui fer política a Catalunya ha de residir a Catalunya"

Un dirigent del PSC recomana a Chacón que s'afiliï al PSOE

Sabaté, en una foto d'arxiu

El diputat del PSC i primer secretari de la federació del PSC a Tarragona, Xavier Sabaté, ha recomanat a la diputada del seu partit al Congrés, Carme Chacón, que s'afiliï a la federació madrilenya del PSOE després que hagi escrit una carta demanant al primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, que es desvinculi de qualsevol "iniciativa de ruptura" a Espanya.

En el seu compte de Twitter ha apuntat que "qui vulgui fer política a Catalunya ha de residir a Catalunya. Seria igual per a Madrid o Marsella. Faria bé de pensar-hi Carme Chacón, que es pot afiliar al PSM".

Per la seva part, l'exconsellera Marina Geli ha manifestat que "al contrari de l'opinió de Carme Chacón considero que el PSC ha de ser i estar en el Pacte Nacional pel Dret a Decidir" i la diputada Rocío Martínez-Sampere ha recordat que el dret a decidir s'inclou en el programa dels socialistes catalans.

Piulada

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#9 BEJOTA, BCN, 07/05/2013 - 19:48

ELS VOTANS ,PENSAN QUE'L SEU VOT A AL PSOE.D'ESQUERRES I NACIONALISTA ,HI EL D'ERC.

#8 El azote de los necios, Barcelona, España, 07/05/2013 - 14:51

Y yo le recomiendo al retrasado mental éste, que se afilie a los partidos ultranacionalistas-secesionistas como es la CUP , ERC o CDC.....ya tienen homólogos en Italia como Liga Norte, o en Bélgica Vlaams, Belang

#7 Frank, berga, 06/05/2013 - 21:19

Segun el Sr Sabate un socialista que viva en Cataluña que piense exastamente igual que la Sra Chacon no puede votar al PSC o eso es lo que entiendo yo, pues resulta que en Cataluña puede haber socialistas independentistas y claro no puede haber socialistas catalanes y españoles.

#6 Kropotkin (harto de paletos catalanistas), Vic, 06/05/2013 - 18:56

Este Sabaté, ¿que es lo que alega exactamente para considerarse socialista? Jua, jua, jua,... Proximas elecciones Ciutadans 20 PSC 10

#6.1 Kropotkin (harto de paletos catalanistas), Vic, 06/05/2013 - 19:47

Quiza alegue lo mismo que el antiguo miembro de Nuevas Generaciones del PP Albert Rivera para considerarse de izquierdas y progresista...uy, mira, hablando del rey de Roma por Intereconomia asoma....juas, juas....mejor hundidos

#5 BEJOTA, BCN, 06/05/2013 - 18:51

SABATER: DEIXIN D'ENGANYAR ALS VOTANTS DEL PSOE - QUE'S EL QUE ELLS VOLEN VOTAR REALEMENT- .ESPERO QUE SE SEPARIN D'UNA VEGADA ,A VEURA QUÉ ÉS EL PSC.(EL NACIOAL.. D'ESQUERRA ,VOTAN A ERC.)

#5.1 Albert, Terrassa, 06/05/2013 - 20:12

Si voleu votar al psoe us empadroneu al vostre pueblo caciquil i subdesenvolupat de l'espanya profunda, i voteu allí. Aquí hi ha el psc, no el psoe.