Publicitat
Política · 31 d'Octubre de 2012. 10:15h.

Un dirigent del PSOE no descarta la ruptura amb el PSC

Fernández Vara afirma que "estem en un moment en què res no és descartable"

El secretari general del PSOE d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, no descarta que aquest partit pugui trencar amb el PSC si no aconsegueixen posar-se d'acord. "Estem en un moment en què res no és descartable", ha respost durant una entrevista al programa 'Al Rojo Vivo' de La Sexta quan li han preguntat si el PSOE podria plantejar trencar el seu vincle amb el PSC, que defensa en el seu programa electoral que es reconegui el "dret a decidir" dels catalans a través d'una consulta legal sobre el futur de la seva regió.

"El PSOE té a veure com sortim d'aquesta situació per a tot el país (...). Si tinguéssim la impossibilitat de posar-nos d'acord tots en un mínim comú denominador tots, no tindríem una altra opció", ha dit Fernández Vara en referència a una eventual ruptura entre el PSOE i el PSC.

L'expresident de la Junta d'Extremadura ha recordat que, en virtut de l'acord vigent entre ambdues formacions, el Comitè Federal del PSOE no ha d'aprovar els programes ni les llistes electorals del PSC, que és "autònom a l'hora de prendre determinades decisions".

"El que ha de decidir el PSOE, i haurem de parlar amb ells -en referència al PSC-", "és si d'aquesta manera no ens dessagna a la resta d'Espanya", ha assenyalat en al·lusió als resultats que ha obtingut el PSOE en diverses eleccions autonòmiques.

El dirigent socialista ha afirmat també que el president de la Generalitat, Artur Mas, "és l'únic català que no entén Espanya" i ha manifestat que Europa veu la independència de Catalunya "fora de la realitat".

Fernández Vara
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Sandra, Montcada, 01/11/2012 - 18:34

¿Dónde hay que firmar para reorganizar la federación catalana del PSOE?

#6.1 francesc, vilanova i la geltru, 02/11/2012 - 01:07

en cualquier sede del partido popular o en la fundacion francisco franco

#5 josep, barcelona, 31/10/2012 - 16:46

Sr. Vara, a mi abuelo Kunta Kinte ya lo devolví pa extremadura, la semana que viene les envio a mi abuela, Gracias por todo.

#4 spanish, Madrdi, 31/10/2012 - 15:29

perfecto que sea rapido estamos hartos de catalanets con sotana que lo unico que hacen es dar por saco y pillar cargo sin pegar ni golpe

#3 ciutadà ppcc, Barcelona, 31/10/2012 - 15:20

Porten dècades infinites "no descartant-la".

Insofribles.

#2 Fernandes Barra, Badajó, 31/10/2012 - 14:46

Aquest senyor és el que volia posar els catalans d'origen extremeny i els seus fills en vagons i deportar-los per la força a Extremadura. No hase falta desir nada más.