Publicitat
Política · 13 de Maig de 2015. 10:11h.

Un dirigent del PSOE titlla Soraya de "careta de meuca”

"No és més que una mala gossa casposa, bruta i ratera"

Un dirigent del PSOE titlla Soraya de "careta de meuca”

Publicació del facebook

El cap d'àrea de la Diputació de Huelva i membre del PSOE de Moguer, Jesús Díaz Robles, en un comentari al seu Facebook, ha escrit que "Soraya, amb la seu careta de meuca, no és més que una mala gossa casposa, bruta i ratera. No hi ha més que veure-la. No poden suportar que hagin perdut una altra vegada les eleccions a Andalusia. Com ells mateixos diuen, que es foti".

Posteriorment, ha esborrat el comentari i ha demanat disculpes, així com la baixa voluntària com a militant del seu partit. Díaz Robles ha assegurat que les seves paraules "van ser resultat d'un atac d'ira incontrolat, excessiu i insultant". "Militar de forma activa no justifica de cap manera els insults proferits ni l'acarnissament política amb què van ser realitzats", reconeix.

Per la seva banda, els populars andalusos, en un comunicat, han retret la publicació d '"insults masclistes" contra la vicepresidenta del Govern. "Indignes, grollers, insensibles i masclistes de dos dels seus representants públics, abocats contra dirigents del PP i els seus votants", han lamentat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Meuca, bcn, 13/05/2015 - 21:13

Me encanta ver los espaniolitos peleando en espanistan.

#5 Tyr, Barcelona, 13/05/2015 - 13:05

Sembla que hi ha gent que té ganes de perdre la seva feina de manera ràpida i tonta.

#4 El manyu emprenyat, World Citizen, 13/05/2015 - 12:22

Potser caldria bufar l'alcoholímetre abans d'entrar en el Face i el Twitter.

#3 laila, bcn, 13/05/2015 - 12:05

Les formes i la urbanitat són com els coberts. Potser no cal utilitzar-los però faciliten la vida i que els del costat no sentin basques veient-te menjar.

#2 Neferu, Barcelona, 13/05/2015 - 11:39

Para acceder a la política a nadie se le exige ni estudios ni actitudes de buenas prácticas ni de educación y, esto es una muestra del error tan enorme. Un individuo con un cargo en una diputación que se permite este lenguaje obsceno y humillante a otra persona, debe dimitir por gañán y zafio.

#2.1 Hector, bcn, 13/05/2015 - 13:26

Porque el de C's que no podia ni hablar de lo borracho que iba, ese como no sale en este medio tan plural y magnifico, no lo mencionaras verdad? nooo que es c's y tu lo adoras como a un dios, no lo criticas.

#2.2 Neferu, Barcelona., 13/05/2015 - 14:30

Mira.No me toques lo que no me suena.Yo no adoro ni a Dios Y lo mismo critico a uno y a otros;no tengo banderas,ni debo favores y si me tengo que cargar a la izquierda,cosa que hago repetidas veces cuando se lo merecen,me la cargo,no como otros que apoyan y guardan fidelidad de perro a los corruptos