Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2010. 13:50h.

Un dirigent demana que Reagrupament "no es presenti"

L'exalcalde de Matadepera creu que la formació "no aconsegueix aplegar tot el que aspira a representar"

Un dirigent demana que Reagrupament "no es presenti"

Comas, amb Puigcercós, quan era alcalde

L'associat a Reagrupament i exalcalde de Matadepera, Jordi Comas, ha manifestat en el web de l'organització "desitjo que Reagrupament no es presenti, o millor dit que la candidatura a la que doni suport no sorgeixi d'un sistema de paraprimàries assembleàries entre els seus associats".

Comas considera que "al meu entendre, no ens en sortim. Som identificats com un actor polític més". "Si d'una base censada en surt una llista, som un partit. I punt", afirma.

A criteri de Comas, "Reagrupament no aconsegueix, amb la fórmula actual, aplegar tot el que aspira a representar. Ho demostren el fet que en el seu perímetre hi ha moviments molt potents; col·lectius com el de les consultes, i individuals com els d'en Joan Laporta i Estruch o Alfons López Tena".

"Les primàries serveixen per escollir caps de cartell, no llistes bloquejades", recorda, tot i deixar clar que "ningú pensi que estic desertant, tot el contrari. Crec que Reagrupament ha de treballar molt els propers mesos, però en un sentit diferent del que alguns tenen assumit".

També apunta que "si a algú li calen masses sondejos previs abans de veure-ho clar, és que no és el líder que necessitem i que no es prou agut per veure el mal que ens fa (es fa) amb la seva indecisió".

"Queda algun Trias Fargas, algun Roca, algun Verde Aldea, algun Alavedra, o tots us cagareu a les calces? Els que ho feu, espero que tingueu la decència de no donar lliçons de política els propers anys", conclou.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Dorotea, Barcelona, 21/02/2010 - 20:28

No hi ha res més fàcil que descontextualitzar un discurs.
La gent intel.ligent, si us plau, que llegeixi l'article sencer. Gràcies.

#16 Meliq Salau, Reus, 19/02/2010 - 22:26

Sense dubte s'avençaran les eleccions car el Pentapartit te les calces ben cagades davant la Reagrupació per a La Candidatura per a la Proclamacio de la Independència
A CiU l'interessa que siguin abans que el ja consolidat Reagrupament creixi més

#15 joan, Barcelona, 19/02/2010 - 15:43

És la seva opinió, tant válida com la meva

#14 Pep, Alt Empordà, 19/02/2010 - 15:31

Rcat, ha descarrilat perquè l'amo CiU una vegada va veure que el seu invent els podia perjudicar també a ells, varen alertar Carretero i va passar el que tothom sap...Rcat va ser creat exclusivament per fer mal a ERC i a favor de CiU i l'autonimisme.

#13 Miquel, Sant Boi, 19/02/2010 - 09:53

Això de Reagrupament ja està mort i enterrat. Quina llàstima veure com una bona iniciativa ha descarrilat per culpa del cacic Carretero i la seva amigueta!