Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2009. 19:37h.

Un dirigent d'ERC critica Laporta

Acusa el president del Barça d'"especulació" pel pacte del Miniestadi

Un dirigent d'ERC critica Laporta

Antoni Garcia -amb Anna Simó, Joan Tardà i Eduard Suárez- en un acte a l'Hospitalet

El dirigent d'Esquerra Republicana Antoni Garcia fa en el seu bloc diverses críicas contra el resident del FC Barcelona, Joan Laporta, pel pacte sobre els terrenys del Miniestadi i per altres dues operacions urbanístiques

"El president del FC Barcelona", diu Garcia, "havent guanyat el triplet, ha utilitzat la seva força mediàtica per  tal de poder assolir", mitjançant "pilotassos, l’altre triplet, el de l’especulació", i afegeix que "la febre especuladora de Laporta ha començat amb la requalificació per part de l’Ajuntament de Barcelona del Miniestadi".

També afirma que "el segon pilotasso, no menys important, ha estat la ciutat  del soci de Viladecans. El FC Barcelona fa uns anys va comprar uns  terrenys (...), que estan al costat de la reserva natural del Remolar i que es troben protegits per la Xarxa Natura 2000".

"Ara", indica Garcia, "amb l’acord de l’Ajuntament socialista de Viladecans, aquestes 27 hectàrees que formen part d’una pastilla urbanística de 56 hectàrees, entre la pineda de les Filipines i l’autovia de Castelldefels , seran en gran part per ubicar la ciutat del soci".   

Així mateix, assegura que "per últim, la tercera conquesta que vol assolir Joan Laporta es la requalificació de l’última zona agrícola de l’ Hospitalet de Llobregat. Joan Laporta com accionista  de l’empresa Hakerson Internacional, SL, conjuntament amb altres importants promotors immobiliaris i directius del Barça, volen marcar un nou gol a favor de l’especulació amb la complicitat del bipartit local del PSC i ICV".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//, 02/08/2009 - 21:26

Respiro el Barça
Visca Joan Laporta
Visca Barça i Catalunya //*//

#14 pericus, el segrià, 31/07/2009 - 10:41

o sigui, que el "pelotaao" es gracies al sociatas, que diràn aquets culès que estàn en contra d'aquest partit?

#13 Gerard, Basilea, 30/07/2009 - 14:16

Visca ERC anticulé !! Equips suïssos NO !! Switzerland is not Catalonian.

#12 Josep Maria, Manresa, 30/07/2009 - 13:15

si ara semblara que el Barça i Laporta son Caritas. Això es un pelotazo el de l'Espanyol va donar al club 50 milions euros el del madrid 571 i el del Barça 300.

#11 charly, Vegueria Penedès, 30/07/2009 - 13:03

Estan tant desacreditats els partits politics actuals, que sempre parlen en campanya electoral.
Abans d'opinar, mireu totes les comtrapartides que el Barça haurà de donar al barri de les Corts i a la ciutat de Barcelona, per a poder fer aquesta obra.