Publicitat
Política · 4 de Novembre de 2017. 11:30h.

Un dirigent d'Esquerra acusa Santi Vila de “deslleial”

Roger Torrent no vol compartir “mai més” un projecte polític amb l'exconseller

Un dirigent d'Esquerra acusa Santi Vila de “deslleial”

Roger Torrent

El diputat d'ERC i portaveu adjunt de Junts pel Sí, fins a la dissolució del Parlament, Roger Torrent, ha acusat l'exconseller d'Empresa, Santi Vila, de “deslleial” i ha assegurat que “mai més” compartirà una projecte polític amb ell.

“A mi personalment, no m'agradaria compartir mai més un projecte polític amb algú que ha sigut tan deslleial, no només amb el president de la Generalitat, sinó amb els seus companys de Govern que sí estan a la presó”, ha assegurat Torrent en una entrevista a Catalunya Ràdio. El també alcalde de Sarrià de Ter ha insistit que “aquesta deslleialtat fa que Santi Vila i jo siguem incompatibles en qualsevol projecte polític que es pugui plantejar”.

D'altra banda, el membre d'Esquerra ha considerat que el projecte de Junts pel Sí “s'ha quedat petit” davant la situació política actual, i ha apostat per “generar una resposta molt més amplia”. Torrent ha considerat “il·legítimes” les eleccions del 21 de desembre, però ha defensat concórrer-hi per “guanyar i consolidar la república”.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#27 A, Bcn, 06/11/2017 - 21:16

PDECAT, la marioneta de ERC

#26 Sarrianenc, Sarria de Ter, 06/11/2017 - 17:10

Ets sens més comode al costat de personatges com l´Otegui, oi Roger ??

#25 Sergi , Barcelona, 05/11/2017 - 12:29

Todos sabian que iban a la carcel, lo sabian desde hace meses, cuando se saltaron todas las leyes. Cuando hace meses dimitieron 3-4 consellers ya fue porque no estaban dispuestos a cometer delitos, cuando Vila dimitio al final fue por lo mismo. Todos saben que cuando se cometen delitos no sale gratis, asi que menos cuentos, teatro y milongas.

#24 Josu, Girona, 05/11/2017 - 07:47

Alcalde de sarria de Ter, ¿ Ya ha arreglado usted los olores de su pueblo antes de opinar de otras cosas ?

#24.1 Other bands play, Sant Julià de Ramis, 05/11/2017 - 09:58

Yo de él no lo haría. Con ese olor se tapan otros que con una gran seguridad se olerán en el pueblo con gran seguridad. Lo que sea legal, alegal o ilegal, que huela a sexo callejero dependerá de la normativa municipal, vaya es lo que se comenta si se va la gran empresa que tiene empleado a un porcentaje importante de su población.

#23 MJ, Sabadell, 04/11/2017 - 23:01

Mi teoría es que Rodejet es Rius, para animar el cotarro. Es imposible que haya nadie que diga tantas estupideces.